Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• CsMike

tag

Sziasztok. valaki tudna segíteni egy Amd X3 455-ös 3.3ghz- procinak a húzásában. alaplap Gigabyte M68MT-D3P. a biosban nincs rá lehetőség legalábbis és nem találtam meg. az easytune 6 ami a cd-n van de töltöttem le külön is az újabbat meg nem működik vele.az fsb-t akárhogy állítom nem állítja át csak látszólag. a progi szerint annyin van amit állítok de pl everest vagy bármi másik progi viszont kiadja h semmi sincs állítva és a mhz sem nőtt meg. a szorzót viszont ha a gyári 16.5-ről leveszem 16-ra akkor azt elfogadja és a teljesítméní is lecsökkent 3215mhz-ra 3300mhz-ról. a szorzót fentebb nem lehet állítani csak az fsb-t lehetne, de semmi. 1* sikerült rendszer csere után, 3500mhz és 3600 mhz-ra is feltenni probléma nélkül de azóta semmi megint. + érdekes hogy valamikor meg pl fsb 200 és ha 201 vagy bármennyire teszem és rányomok a Set-re azonnal lefagy. a hűtést lecseréltem egy Ac freezer-re, tehát nem a gyárival próbálgatom. Rem valaki tud segíteni. Előre is Köszönöm a válaszokat.

Új hozzászólás Aktív témák