Hirdetés
- GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
 - sziku69: Szólánc.
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai

Új hozzászólás Aktív témák
- 

CsMike
tag
Sziasztok. valaki tudna segíteni egy Amd X3 455-ös 3.3ghz- procinak a húzásában. alaplap Gigabyte M68MT-D3P. a biosban nincs rá lehetőség legalábbis és nem találtam meg. az easytune 6 ami a cd-n van de töltöttem le külön is az újabbat meg nem működik vele.az fsb-t akárhogy állítom nem állítja át csak látszólag. a progi szerint annyin van amit állítok de pl everest vagy bármi másik progi viszont kiadja h semmi sincs állítva és a mhz sem nőtt meg. a szorzót viszont ha a gyári 16.5-ről leveszem 16-ra akkor azt elfogadja és a teljesítméní is lecsökkent 3215mhz-ra 3300mhz-ról. a szorzót fentebb nem lehet állítani csak az fsb-t lehetne, de semmi. 1* sikerült rendszer csere után, 3500mhz és 3600 mhz-ra is feltenni probléma nélkül de azóta semmi megint. + érdekes hogy valamikor meg pl fsb 200 és ha 201 vagy bármennyire teszem és rányomok a Set-re azonnal lefagy. a hűtést lecseréltem egy Ac freezer-re, tehát nem a gyárival próbálgatom. Rem valaki tud segíteni. Előre is Köszönöm a válaszokat.
 - 

CsMike
tag
Hali megint. esetleg arra tudja valaki a választ hogy a procim órajele Fsb-je és a szorzója miért ugrál állandóan??? na és persze miért nem lehet húzni rajta ET6-al sem?
 - 

CsMike
tag
sziasztok. vettem egy Gigabyte m68mt-d3p lapot és hozzá egy Athlon II x3 455-ös procit, a magfeloldás miatt. sikerült is feloldani de csak látszólag mivel nem indul a windows úgy. valami ötlet? és h L3 oldása lehetséges-e vele? esetleg tudja valaki h hogy kell a procit húzni az említett lappal,mivel a BIOS-ban nem találtam rá opciót az easytune6 nem csinál semmit vele 3300Mhz és annyi akár hova húzom nem változik semmi. Előre is Köszi.

Új hozzászólás Aktív témák
- Könyvajánló
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
 - Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - Napelem
 - Battlefield 6
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - További aktív témák...

- 4 gen i5-4570/ i7-4770/ i7-4790K procik
 - AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
 - Intel Core i3 / i5 6 7. generációs processzorok tesztelt, hibátlan, LGA1151 foglalat
 - AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, 4.6GHz) AM4 Processzor
 - BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel

- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
 - HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
 - Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

na mind1 amint tehetem cserélem vissza asus-ra eddig az összes asus lapban jól tudtam húzni mindent. Köszi.