- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- perge666: Anbernic kézikonzolok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: MS Office365 Linuxon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Highground
aktív tag
Üdvözletem mindenkinek!
Az a helyzet,hogy én tök hülye vagyok a procihúzáshoz viszont úgy hallottam az én E8400-asomat elég jól lehet tuningolni(4 gHz áll.).
Először is a legfontosabb kérdés: Ezt a "felhúzott" állapotot lehet állandóra tenni? Úgy értem,hogy nem csak pár óráig vagy napig hanem mondjuk,innentől kezdve 4 gHz-en fut a proci.
Mindenképpen szeretném húzni a procit mivel még sosem volt,és egyre jobban kihasználom a gépet,viszont sajna a 775-ös tokozás miatt gazdaságosan nem tudok procit cserélni olyanra ami meg is érné...
Mint mondottam én ehhez nem értek,DE:
Összeállitottam everestel két riportot az egész gépről és külön az alaplapról/prociról,valamint csináltam képeket a BIOS-ról amennyire lehetett. Mindehez társul egy 450W-os Chieftec táp,de ez is rajta van a képeken.
Szóval ha valakinek van egy kis ideje és megtenné,hogy átnézi és megmondja mit mire állitsak akkor azt nagyon de nagyon megköszönném!!!
Vagy ha esetleg még valamire szükség van akkor szóljatok feltétlen és összeszedem, lefényképezem,lelövöm,stb.,...!Előre is nagyon köszönöm a segitséget!!!
Ja és nincs hosszú i betüm... ja és hosszú ü betüm se
(inglis bill)
Ime a csomag:
Letöltés
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Béta iOS-t használók topikja
- Ingatlanos topic!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Vezetékes FEJhallgatók
- PlayStation 5
- Motoros topic
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 3600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- I5-13400F 2x16 GB RAM SEASONIC 750W TÁP GIGABYTE GA-B760M ZALMAN Z1 PLUS HÁZ GARANCIA!!!!!
- Intel Pentium B980 2.4 Ghz Socket G2 (988B)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S3 TG Corsair 600W
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest