Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spin
aktív tag
Sziasztok!
"Félkezdő" tuningoló lévén lenne pár alap kérdésem.Tegnap nézegettem mit bír az adatlapomon lévő konfig és max 410-es(9-es szorzóval,de kisebbel sem megy feljebb,valamint adtam neki + feszt is,úgy sem lett jobb) fsb-ig jutottam.A kérdésem a következő lenne:
Miből,mikből tudom azt,h melyik alkatrészem lehet kevés?Tehát mondjuk rátolom az fsb-t 415-re és csak újraindulgat,akkor a lapom nem bírja?Ha esetleg a proci(bár az gondolom bírná még),vagy a ramok nem bírják csak teszteken derülne ki(konkrétan arra gondolok,h ha ezek nem bírják akkor is csak a feketeséget látom magam előtt,vagy ez csak azért van mert a lap nem bír többet?)?Remélem érthető lett!
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sorozatok
- Battlefield 6
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Intel Core i7 - 12700 12Mag / 20Thread - LGA1700 - 3.6GHz - 4.90 GHz, 25M Cache
- AMD Ryzen 5 7600X BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 9700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Athlon 3000G processzor AM4 socket
- Intel Core i9-12900K 16-Core 3.2GHz LGA1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) Processzor!
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3274, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest