- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archanon
őstag
Sziasztok!
Van egy Intel DC E6500-am [Asrock G41M-GS lapban], és ezt szeretném egy kicsit erősebbé ütlegelni. Gyári hűtő mellett szeretném belőle a stabil maximumot kihozni [hűtőre még nincs pénz], de nem nagyon tudom ehhez mit volna érdemes változtatnom a BIOS-ban. [Megjegyzem elég zöldfülű vagyok én ehhez, első hozzászólást persze elolvastam, de az most egy kicsit sok volt, egy gyenguszabb tuninghoz meg gondolom nem kell ennyi minden.
]
Mondták nekem, meg több helyen is olvastam, hogy gyári hűtővel olyan 3,2-3,3ghz körül simán stabilan megy a proci. Csak kíváncsiságból, ennél magasabbat gyári hűtő mellett tényleg nem javallott adni neki?
No, a lényeg: az FSB-n kívül [s ezt mennyire, jelenleg 266-on van 11es szorzóval, ugye alapon..] kell-e bármi mást változtatnom, figyelnem még valamire? Milyen programokat tudtok ajánlani tesztelésre, játékokon kívül?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gmail
- Egy óra, két rendszer
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- I5-13400F 2x16 GB RAM SEASONIC 750W TÁP GIGABYTE GA-B760M ZALMAN Z1 PLUS HÁZ GARANCIA!!!!!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 3600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i5-14500 14-Core 2.6GHz LGA1700 (24M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman N5 MF CM 650W
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest