- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordOLOG Szféra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
darál0w #15431 üzenetére
Most néztem a bios-t, ha minden igaz, akkor ez az LLC arra lenne jó, h gyakorlatban is akkora feszt állítson be a lap, mint amit megadok neki és ne essen vissza terhelésre.
Nem nincs bekapcsolva, vagyis jobban mondva auto-n hagytam. CPU-Z szerint nincs 1,4V, hanem olyan 1,384.Arra értem, amit írtam, h van-e átfedés a két teszt között. Hogy ha pl IBT hibás eredményt ad, akkor 100%, h a proci a ludas? illetve memtest-nél 100%, h a ram? Nincs átfedés a kettő között? Mert most látom, h IBT-ben max stress-re felhasználja az összes szabad ram-omat.
Így hogy lehetek biztos benne, h nem a memórián áll vagy bukik a teszt? Vica versa...szerk: jólvan, bíztató. Kb 20s után kékhalált kaptam IBT indítása után. Kemény, h még beleférek a post szerkesztésébe...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen routert?
- Star Trek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3187, 96% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 89% akku
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest