- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Sziasztok!
Van egy kis gondom, ezért hozzáértő segítség kellene.
Itt kezdődtek a problémák.Azóta más ügyben - tuning - beszéltem priviben egy taggal, akitől tanultam vmi újat. Méghozzá, h a CPU állítólag degradálódnak az idő múlásával.
Jah meg azt is mondta, h az 1,4V volt túl sok a procimnak. Tavaly júniusban vettem ezt a konfigot, és használtan bele a processzort. Úgy vettem, h prime stabil 4ghz-en.
Na én nem álltam meg ennyinél. Olvastam vhol, h az E8500-nak 1,4V adható maximálisan, így én fölraktam a maximumra és ehhez a feszültséghez kerestem a frekvenciát.
Az abszolút csúcsot nem kerestem (nincs nekem türelmem ehhez), de 9,5x460-on hagytam a rendszert. És most jöttek a problémák. A tag aszonta, h 1,4V-al kb fél éve lehet a procinak.Na most ez igen kellemetlen, ha tényleg igaza van, bár én skeptikus vagyok ezzel, hiszen se nem melegszik (60 fok fölé nem megy prime alatt se) és idáig stabilnak bizonyult ennyin.
Na de most jön a csavar.
Elkezdtem megint kísérletezni az fsb tuninggal - sokra nem megyek, hiszen elvileg hibáznak a ramjaim -, most éppen le van véve a ramokon kívül minden alapra (auto és default értékek).
És a lényeg, h most nem jelez hibát sem a prime95 (azt hittem mivel ez használ ramot is, ezért rendben van a dolog), se pedig a dosos "windows memory diag. tool".Ebből én azt vontam le, h akkor lehet a ramokkal nincs is semmi baj?!? Még mindig 2,2V-on és 1150 mhz körül mennek (csak minden más lett visszaállítva), de most nincs hiba.
Van vmi ötletetek, h miként tudom azonosítani a hibát?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xbox Series X|S
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Küszöbön az androidos PC-k
- Borderlands 4
- Vallás
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I5 13600 k (1 év Garanciával )
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ryzen 5 3500X
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- HP ZBook Firefly 14 Gen8 I7-1165G7
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3342
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest