- Pajac: Átlátszó fém
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibz03
őstag
Na ha már itt van ez a topic, lámáskodok én is egy sort.
Szóval Asus P5KC-m van, benne egy Core2Quad Q6600-os, és 2 db 1 GB-os, 800MHz-es, CL4-es Corsair.
Egyelőre egy gyári hűtő van a procin, de tervezek venni rá egy Asus SilentKnight-ot a későbbiekben.
Szóval ennek fejében mit javasoltok, milyen értékeket állítsak a BIOS-ban, hogy nyerjek egy kis plusz energiát (igazából csak kíváncsiságból akarok tuningolni, a gép teljesítménye tökéletesen megfelel nekem
)
Annyit tudok, hogy plusz feszt kell adni a procinak, de nem tudom, hogy mennyi az alap, és hogy mennyire szabad megnövelni, ezek után állítani kell az FSB-t, és talán a RAM időzítését is csökkenteni/növelni kell (az alap: 4-4-4-12@2.1 V). De van még PCI frekvencia is, meg nem tudom, még mi, szóval eléggé hiányos a tudásom ezen a téren.
Úgyhogy várom valami hozzáértő segítségét, előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- Milyen TV-t vegyek?
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Pajac: Átlátszó fém
- Autós topik
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Peugeot, Citroën topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- I5-13400F 2x16 GB RAM SEASONIC 750W TÁP GIGABYTE GA-B760M ZALMAN Z1 PLUS HÁZ GARANCIA!!!!!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 30+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest