Új hozzászólás Aktív témák

• S e t h

nagyúr

Hétvégén elkezdtem mocskos xarul érezni magam és annyira kísértetiesen hasonlóak voltak a tünetek a 2020-as covid fertőzésemhez, hogy nem tudtam másra gondolni, amit a teszt igazolt is.

A korábbi esetben is inkább a post covid viselt meg, mintsem a betegség lefolyása, most mégis vmivel ijesztőbb, mert a tüdőm még nehezebben reagálja le.

Ami viszont tényleg felháborító az a kormány hozzáállása az egészhez. Benne van az én felelősségem is, mert ugyan ki gondolt rá, de ha nyomták volna a prevenciót, lásd influenza oltások kampányai, akkor elgondolkodom.

Persze ez a banda nem foglalkozhat olyannal, amit nem tud kontrollálni, márpedig a járványkezelésük ezt hűen igazolta, plusz a szavazói bázisuk jelentős része elég érzékenyen reagálná le alusisakkal a fején az oltásra való figyelemfelhívást.

Közben kapom az infókat a melóból, plusz ismerősöktől, hogy eléggé berobbant és akik teszteltek, azoknak igazolta is a covidot.
    Akkugyárban dolgozó mérnök haverom is megerősítette, hogy náluk is elég sok a beteg, de náluk nincs jelzés róla, hogy covid-e, plusz feltételezhetően a melósok nem is tesztelik magukat.

Summázva, ha fel vagyok világosítva, hogy emberek xar van a palacsintában, akkor oltatok.

Közben édesanyám mondja, hogy valamelyik adón elhangzott 300 ezres oltóanyag beszerzés, lehet nem is véletlen az időzítés és látják a bejövő adatokat.
    Amit mi csak maximum sejthetünk, illetve találgathatunk.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés