Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
-
LOGOUT.hu
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
válasz Soulfly842 #1029 üzenetére
Először két hétig-et olvastam, meg sem lepődtem, ahogyan a két éven sem.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
Ugyanez a családban pozitív teszttel, annyi különbséggel, hogy egy hét múlva többszöri elesés, gyengeség után személyes bevitellel(másik covidos által) felvették osztályra. Egy héttel korábban mentő még nem szállította be, kétoldalú tgy.
-
S e t h
nagyúr
-
-
S e t h
nagyúr
válasz Drótszamár #9758 üzenetére
Egy év adatait hasonlítod az elmúlt 20-30 év tendenciáihoz?
-
S e t h
nagyúr
válasz Sir Pocok #9986 üzenetére
Számomra abszolút nem kérdéses, hogy nem értünk még a végére, de csapataink harcban fognak állni, legyőzzük amit már levittünk a szőnyegre.
Amire inkább kíváncsi vagyok, nem is az, hogy mikorra evickélünk ki belőle, hanem a régi világ visszatér-e még valaha.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
válasz Dare2Live #9990 üzenetére
Egyetértek.
A globálisan mindenhová utazgatok, postázgatok korszak erős változtatásokkal, korlátozásokkal tartható csak fent.
A hangzatos mindenkit is beoltottunk mantra nem elégséges, mert nem vagyunk tisztában,
- az egyes vakcinák által kiváltott immunitás időtartamával,
- az újabbnál újabb mutáns variánsok esetében a jelenlegi vakcinák hatékonyságával.
A geopolitikai, gazdasági háttérről nem is beszélve, meglepne ha mindenhol lezajlana vértelenül.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
Köszi srácok!
-
S e t h
nagyúr
-
S e t h
nagyúr
Legjobb barátom családja márciusban esett át a fertőzésen, a felesége nagyon megszenvedte.
12 éves lánya mondhatni tünet nélkül vészelte át, viszont mostanában hőemelkedése lett, levert, fáradt.
Elmentek vérvételre és jeleztek nekik a rendelőintézetből, hogy azonnal menjenek kórházba, mert a kislány vérképe elég riasztó, szinte egy érték sincs referencia tartományban.
Egyéb részletet nem tudok, most hat hétig otthon kell maradnia, lehetőleg ágyban és semmi mozgás.
Az online oktatás miatt mással nem találkozott, csak a családdal.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
válasz Krinyo #13648 üzenetére
Van egy ismerőse akinek a sógora nyugdíjas takarító volt egy háziorvosnál, ő mondhatta.
Tudjuk meddig biztosítanak védettséget a vakcinák?
Nem.
Várhatóak további oltások?
Igen.
Van aki abban a hiszemben volt, hogy két oltástól god mode-ba kapcsolt?
Ezek szerint igen.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
Ha vki belázasodik, akkor mennyi ideig ellenjavallt a második körös beadás?
Egyébként Astráról lenne szó.
A tünetek alapján talán nem covid, viszont emlékezetem szerint a lázas állapot kizáró ok, kérdés meddig ennek elmúltát követően.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
-
S e t h
nagyúr
válasz Elektrosokk #22555 üzenetére
Nem tudok olyan időszakot az emberiség történetében, amikor ne így lett volna.
Koppány tudna igazán mesélni a "megosztottságról".This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
Srácok, hallottatok, olvastatok, találkoztatok olyannal, hogy oltást követően az oltott karban időnként erőtlenség érzés alakul ki, ami befolyásolja a fogást, szorítást, valamint az oltás helyén a vállban erősödő fájdalom jelentkezik?
Hárman szívunk ezzel és nem állítjuk, hogy az oltás áll mögötte, csak az oltást követően jelentkezett mindannyiunknál, engem mondjuk csak megijesztett, hogy időnként nem érzem a karom, nincs kontrollom felette, ami kicsit para, ha éppen másfél mázsa van a kezemben.Én nem hallottam más esetekről, de az igazsághoz tartozik, hogy nem is bújom a covid csoportok fórumait.
A három eset lefolyása a következő:
- oltás után egyre fokozódó, időszakosan jelentkező erőtlenség az oltott karban, nincs sportolói múlt.
- aktív sport, korábban többszöri vállsérülés, jelenleg intenzív fájdalomingerrel az oltott vállban( sérülés is lehet). Időszakos kontrollvesztés érzése, erőtlenség az oltott karban.
- aktív sport, igen intenzív fájdalom az oltott vállban, azon az oldalán aludni sem tud az illető, ez is lehet akár sérülés, vagy az oltás.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
Csodálom miképpen képes elérni, hogy foglalkozzatok vele.
Itt lóg egész nap a német fórumok helyett, igyekszik magára fókuszálni a figyelmet a degenerált hozzászólásaival, ti meg eltartott kisujjal csodálkoztok, hogy mongyő, micsoda fura szerzet.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
Amikor a kislányom megkérdezte egy üzletben, hogy nem felejtettünk-e maszkot felvenni, akkor megkérdeztem, hogy ezt miből gondolja, majd egy a szomszédos sorban lévő vásárló felé biccentett aki viselte, akkor én elmondtam neki, hogy nem tudjuk milyen betegségei vannak az illetőnek, biztosan oka van rá.
Persze reagálhattam volna olyan tirpák módon, mint ahogyan az internet anonim szemete teszi, immár a ph fórumain is.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
Gyakori mellékhatás lehet, de akkor legalább már tudom, hogy inkább az oltás a felelős érte, mintsem longcovid tünet.
Eddig nem foglalkoztam vele, mert engem nem érint, viszont 3 pfizeres is van a környezetemben, akik csukló és térdfájdalmakra panaszkodnak, sőt, ami a legmegdöbbentőbb számomra, egyikük most fekszik szike alá a térdével.
Én korábban is azt mondtam, hogy olyan ez a francos kór, vagy akár már maga az oltás mellékhatásai is, mintha az öregedéssel járó folyamatokat erősítenék fel.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
válasz andor80 #33184 üzenetére
Én a fórumra nem ismerek rá, alusapkás fb dzsihadisták szivárognak be egyre nagyobb számban és annyi rá a reakció, hogy léccike menj át másik topikba.
Az értelmesebbje meg háttérbe szorul, vagy keres más fórumot.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
Holnaptól nálunk a gyerek által látogatott általános iskolában elrendelte az igazgató a maszk használatát.
Fb csoportban láttam pár szülőt a szívéhez kapni, én pusztán csak kíváncsi vagyok, hogy milyen adatok alapján született a döntés.
Az nem kérdés, hogy rengeteg beteg gyerek van, de ez a korlátozottan rendelkezésre álló adatok szerint inkább a legyengült immunrendszer miatt mindenre érzékenyebben reagáló szervezet okozta hiányzásoknak köszönhető. A fiatalok először el voltak szeparálva egymástól, aztán a maszk is védte őket, most meg hasmenés láz orrba-szájba mindenkinél.
Láttam 7 fős osztályt is az elmúlt pár napban, gondolom nem kevés fejtörést okozott a sok hiányzás a tantestületnek.
Ismerve a szülőket nagyjából arra számítok, hogy holnap minden második, harmadik gyereken lesz csak maszk.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
válasz Csatravi #33823 üzenetére
Számomra csak az meglepő, hogy az orvosnak ez volt a legmegrázóbb esete.
Rengetegen halnak meg a kezei között, nagyszülők, apák, anyák, gyermekek, de egy Darwin-díjas idióta esete megrázza.
Hiszi a piszi, újságírói túlzásnak vélem.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
Havert most küldik haza szanatóriumból, mert a megyei kórház már fullon van, kell a hely.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tripltek 9 Pro masszív táblagép 1300 nit tartós fényerővel! / Drónos / Motoros táblagép /
- Újszerű Hubsan Zino Pro drón+AJÁNDÉK HORDTÁSKA
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
- Chanel Bleu De Chanel
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest