Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- AuraSync kibeszélő topic
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy korszak vége
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kw3v865
senior tag
Önmagában a tüneteim alapján eszembe se jutott volna, hogy Covidos lehetek, home office-ba menjek és teszteljem magam. Azonban egész hétvégén a szüleimnél voltam és ők bizonyítottan Covidosak (anyum már a hétvégén tapasztalta az első tüneteket). Együtt kajáltunk, autóztunk is stb. Ez alapján jó esélyem volt elkapni, főleg ezt a mostani, nagyon gyorsan terjedő változatot (ha igaz, hogy az R0 értéke már legalább 10 körüli). Igazából én csak a hosszú távú, tünetmentes hatásaitól tartok (na meg nem akartam Covidosan edzeni, még ha nem is érzek különösebb tünetet), amúgy nem is érdekelne ez az egész... De úgy néz ki ezúttal is szerencsém volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hardcore café
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Tesla topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Politika
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- DJI Air 2s FMC RC (Fly More Combo) drón - kijelzős távirányítóval
- Mast A1 vezetéknélküli tetoválógép újszerű 6hó jótállással!
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón - 1" Hasselblad kamerával (2 akkuval)
- LEGO Star Wars szettek
- Corength dönthető pad + 20kg-os súlyzókészlet + 2x5kg tárcsa + francia rúd
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest