- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
válasz
Sir Pocok
üzenetére
Hasonló a helyzet, nálunk jön a baba, párom kapott pfizert így ő okés és másodikat is fogja kérni szülés előtt, de én aki dolgozik irodában csak Astrát kaptam/fogok kapni 2. löketnek majd (ha nem ajándékozzák el az összeset)
A pfizerről közzé tettek tanulmányokat mely szerint nagyon kicsit az esélye hogy valaki fertőző legyen azzal a vállában. Minden ezt igazolja, a topikban is olvasni hogy kiugró értékeket produkál.
Én is jobban örültem volna ennek és nekem kemény 3-4 hetet kellett volna kivárnom amikortól milliárdos kampánnyal kérlelik az embereket a pfizer oltásra. Én azért vállaltam be astrát(meg bármi mást is vállaltam volna) mert azt szajkózták hogy az bizony nem lesz, tessék felvenni a kínait meg amit ajánlanak. Téged is átba*tak engem is, van ez így.
Reméljük lesz kereskedelmi forgalomban is vakcina és addig nem lesz semmi hazavitt covid. Az Astra is sokkal több mint a semmi, de ja, leginkább az oltottat védi szerintem is. Nem is magam miatt aggódom..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Látásjavító szemműtét
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Dell notebook topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5520 FHD notebook - i7 7820HQ 16GB DDR4 256GB SSD M1200 4GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32UR500-B IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / 4ms / FreeSync
- Redmi Note 9 Pro 64GB 12 hó jótállás!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z170A Krait Gaming 3X alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest