Hirdetés
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coyot
őstag
Tegnap beszélgettem az egyik nővérrel, poénkodtam hogy lehet bejövök egy oroszért is, erre válaszolta, hogy van külön orvosi bizottság kérésére olyan hogy 3 adag pfizert kap a beteg - azt mondta tipikusan komoly műtétek elő vagy utóhasa miatt és hogy volt is rá példa már nem is egy. Ilyenek vannak.
A sor vége a kórház előtt állt, mindenki jött fájzerért, nem csak másodikért.
Jutszembe fájzeresek: 2. után kéne valamit érezni, mert fáj a vállam lassan 1 napja, sokkkal jobban mint az elsőnél (de hát ez is nudli) de ezen kívül semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- Robot fűnyírók
- Windows 10
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Politika
- Honda topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Diablo IV
- Autós topik
- További aktív témák...
- Citizen Promaster Aqualand - BJ2169-08E
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC - GARANCIÁLIS drón szett +koffer
- DJI Air 2s Fly More Combo drón szett (FMC) 3 akkumulátorral, extra ND szűrőkkel
- Tymo Rovy mélyhullám hajsütővas
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest