Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• KROK640

nagyúr

válasz EmberXY #44755 üzenetére

Szerencsére nem nekem. Tudja nagyon jól, hogy amit főz neki kell megennie, talán csak a spájz ajtóm visszarakása volt amit megoldottunk barátnőmmel helyette. De a BMW szélvédőtől kezdve, az odalévő buszmegálló és minden más az ő ügye volt ... :D
    De ahogy nagyon jól látod : nem csak a közösségre, de saját magukra is veszélyes ilyenkor.

Hogy lehet valaki kitiltva egy kocsmából? Számos esetet tudok ebben az A jelű műintézményből, mesélhetném pl "Rejsz felügyelő" esetét, a kisfoxy-t (az nagyon durva), Hajzikát, vagy azt az esetet mikor egy srác odament egy random társasághoz, és szó szerint lehugyozta a pizzájukat meg az asztalukat (ezt is sikerült premier plánban látni, a gyereket majdnem agyonverte a vendégsereg társaságtól függetlenül), vagy Hóemberéket akik miután több random társaságba is belekötöttek, távozáskor minden ott álló autó tükrét is lerúgták.
    Viszont mivel Bogi a B jelű intézményből van kitiltva - és őt ismerve - nem kell meredek dologra gondolni : óraszerelés. Ugyanis a B jelű intézményben ez nagyon szigorúan tilos. Egyszer barátnőm szülinapját ünnepeltük egy kisebb vagyont hagytunk ott, és még volt idő a buszig, baráétnőm elpilledt. Erre jött a tulaj és közölte velünk, hogy azonnal távozás van, a következő ilyennél meg nem kell többet jönni. Na most Bogi meg a teleport előtt időnként hajlamos megpihenni, szinte tuti, hogy ilyesmiről van szó. Bár nem tudom biztosan, megakartam kérdezni, de nem sikerült mert baréátnőm pont akkor rángatott el, hogy mennünk kel a buszhoz.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés