- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- bambano: Bambanő háza tája
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
-
LOGOUT
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #42741 üzenetére
Nem, nem erre gondoltam, bár ott is lehet(ne) rendszerhiba, (bár nem jellemző) hanem : rámír az accountjával egy olyan ismerősöm, vagy felhív telefonon, és kölcsön kér. Közben nem ő az hanem egy csaló ...
Az előbbinél elég ellopni az accját, az utóbbinál meg a hangját kell szimulálni, de ma már megy ez is. Nem árulom el, de még itt is lenne egy kis bukfenc lehetősége a csalónak." fel kell készülni a legrosszabbra is" - tehát, hogy nem élem meg... De amúgy nem tudom, most komolyan, szerinted amúgy mi a francból raknék félre?
Veled ellentétbe se kólára se édességre nem szoktam költeni, a hangulatkarbantartó látogatásokat tavalyhoz képest megfeleztem, és amikor megyek is sokkal óvatosabb vagyok, plusz le is mondtam pár dologról, és még ezzel együtt sincs semmivel sem több pénzem mint tavaly ilyenkor... csak szimplán sokkal drágább minden.
Nálam a nassolás vagy narancs (imádom) vagy papírvékony zöldalma szeletek, vagy trappista sajt kockák. Ha gazdagabb vagyok, akkor még van sós mogyoró is, nagyon néha chips (imádnám akár mindennapra is, csak egyrészt nem jó, másrészt nem tudnám megfizetni).
Szezonjában régen volt a meggy még ki nem dőlt a szomszédfája a meggyfámra (azóta az sincs) meg a szőlő, amiből annyi terem, hogyha nem b*sznák meg a darazsak, akkor eladni is tudnék, pár tízezer tuitira összejönne belőle. Eprem sincs mióta kipusztult
azóta szerintem nem is ettem epret.
Amúgy az összes ilyen "10 dolog amit betartasz gazdag leszel/több pénzed lesz" videó csupa olyan dolgokkal jön amit alapból tartok. Persze vannak ismerőseim akik nem, és rajtuk sokszor meg is látszik (lásd pl a kölcsönkérős pár). Persze, ha neked van így megspórolós pénzed, akkor tedd csak félre, sokkal jobb mint impulzus nassolni valókba önteni. De te amúgyis jól keresel, és tűrhetően találsz is
Új hozzászólás Aktív témák
- Kedvező áron Lenovo ThinkCentre M73 Mini PC eladó Fali konzollal
- AMD TUF FÉLKONFIG Ryzen5 5600g 32Gb G.skill DDR4 WIFI CM hűtés , garanciával .
- Apple Watch Series 9 45mm GPS 2026.04.19.-ig Garancia!
- iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titanium használt, gyárilag független, csere nem érdekel.
- HP Z32 31.5-inch 4K UHD Display - karcok a képen de így is gyönyörű!
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest