- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- potyautas: A teljesség igénye
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hosi
csendes tag
Sziasztok!
nah, akkor kezdeném is a problémámat mesélni: nagynehezen lejött a játék röpke egy hét alatt, fel is raktam, először a directx miatt szenvedett, nekem is a 9.0.c volt fent de egy file hiányzott, ok, felraktam semmi gond, de utánna mikor indítanám a játékot, akkor kérte a CD-t, gondoltam kell crack, vagy valami, le is töltöttem 2 cracket a netről, de mind a kettő után azt írja ki, hogy hiányzik a binkw32.dll file, közben ott van a játékban, igaz, hogy csak 164Kb, de ott van, lehet, hogy hibás? segítsetek légyszi, mert nagyon tetszett a film, többek között a gyerekkoromban a képregények miatt lett a kedvenc a transformers, és most a játék is nagyon érdekelne...
szóval segítség pls!
előre is köszi:
Hosi

Új hozzászólás Aktív témák
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- LG 39GX90SA - 39" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs