- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
No, ezek nálam is mennek. Most már csak az olyan részekkel kellene kezdeni valamit, ahol meg kell akadályozni valaminek a megérkezését...
.
Kicsit idegesítő az is, hogy egy-egy főellenség lezúzásakor miután egyszer lement nagy nehezen az életereje, még vagy kétszer el kell ugyanígy gyepálnom. Ennek mi értelme így? A fegyverekre nem sok szükség volt eddig, a pici piros Decepticon-ok kivételével senkit sem tudtam kinyírni vele a pajzs miatt, amit abban a pillanatban aktiválnak hogy tüzelni kezdek. -
Dilikutya
félisten
válasz
Dilikutya
üzenetére
Bumblebee-vel el kell kapni az erőműben azokat a lánctalpas genyókat... a kocsi irányíthatatlan alacsony sebességnél. Ez a játék egy nagy halom hiba, bug, és nyűg. Pedig nagyon régóta vártam már egy PC-s Transformers játékot, kár, hogy csak ilyenre futotta.
És az milyen dolog, hogy Schockwave kétszer akkora, mint Prime... -
GhostLead
tag
Nem akartok segiteni nekem?

-
GhostLead
tag
Sziasztok! Tudnátok nekem segiteni?
Elakadtam a game-ben
!
1. Az Autobotoknál mikor túl kell élni azt a két percet Űrdongóval, vagy már 100x probálkoztam állandóan kinyúvaszt Megatron! Nektek hogy sikerült?
2. Blackout vs. Ironhide sikerült már az életerejét félig levenni.
Mikor sikerül eldobni mindig megjelennek az Autobotok, mirre kinyirom őket Ironhide mindig lelő! Ti már megcsináltátok? és hogyan?
Naon idegesit h. nem sikerül tovább lépnem a cheat meg nem méltó a játékhoz, gyerekkorom kedvencei voltak! -
Dilikutya
félisten
Bug? Épp Barricade-ot készültem kiiktatni, már nyerő helyzetben voltam, mikor nekem jött. Elkezdett csépelni egy romos épület mellett, de nem sebzett, csak Bumblebee mindig elesett, felkelt, elesett, felkelt... sem ütni, sem lőni, sem átváltozni nem tudtam. Így ment mercekig, aztán feladtam. Kezdhetem elölről, pedig megizzasztott, mire idáig eljutottam, hogy jobban állok.
-
Pecc
őstag
Jah, vagy szétverni.
-
hosi
csendes tag
bizony

csak pls segítsetek, játszanék már én is
-
hosi
csendes tag
Sziasztok!
nah, akkor kezdeném is a problémámat mesélni: nagynehezen lejött a játék röpke egy hét alatt, fel is raktam, először a directx miatt szenvedett, nekem is a 9.0.c volt fent de egy file hiányzott, ok, felraktam semmi gond, de utánna mikor indítanám a játékot, akkor kérte a CD-t, gondoltam kell crack, vagy valami, le is töltöttem 2 cracket a netről, de mind a kettő után azt írja ki, hogy hiányzik a binkw32.dll file, közben ott van a játékban, igaz, hogy csak 164Kb, de ott van, lehet, hogy hibás? segítsetek légyszi, mert nagyon tetszett a film, többek között a gyerekkoromban a képregények miatt lett a kedvenc a transformers, és most a játék is nagyon érdekelne...
szóval segítség pls!
előre is köszi:
Hosi

-
dokar
addikt
na végig vittem a játékot mindkét fajjal, aztán kaptam 2 bónusz küldetést a cybertron-on
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Hot-Rod
csendes tag
Hihetetlen hogy még mindig ezzel szenvedtek

-
janus68
csendes tag
Valaki linkelhetne egy urlt,ahol le lehetne tolteni telora. Se k750-es tipusra mar ha hozza ferheto javas jatek ban. 3d jo lenne
-
-
Neil Watts
veterán
Sziasztok!
Elösször is BOCSÁNAT MODIK, SZÁNOM-BÁNOM AMIT TETTEM, DE W***ZOLTAM
!!!
Szóval!:
A C***K fájl Vista alatt nem másolható! Ezt írja a TC!: ''Szüntetsd meg az írásvédetséget!''
A Vista pedig nem engedi megszüntetni az írásvédettséget! (Pedig rendszergazda vagyok!)
Mégegyszer: Sorry!!!!!!!!!!!!!!!!!

-
dinka.86
aktív tag
az egy tényleg aránytalanul nehéz, és idegesítő rész. Nekem úgy sikerült,h egy bugnak köszönhetően(?). Az volt,h gyosran odaszaladtam(akár kocsivá változva)a robot bal oldalához,és ott van egy kis elkerített rész,amit egy kerítés véd,beugrani nem tudsz,mert magas,de én ugráltam mellette és az egyik ilyen lövedék belesodort abba az elzárt részbe,és oda nem ért a lövése és megúsztam. Ezzel lehet próbálkozni. Sok szerencsét

-
dokar
addikt
mikor a kockához érve jönnek a kis pok robotok és megatron is lörátok nem kell semmit csinálni csak kitartani 2 percig,ez a feladat,addig csak kerülgetni kell a lövéseket,de jo ha addig szétzuztok pár kis robotott mert kell az energia
igazából én nem is látom a lövéseket, csak elterülök állandóan a robottal, mikor felállok, újra leterít a bumm
-
Hot-Rod
csendes tag
Sziasztok!Látom sokatoknak gondot okoz a játék
Az álcákkal már végig vittem,az autobotokkal pedig csak 1 pálya van,mikor ki kéne nyirni megatront,de az is meglesz hamar.
Nos mikor a kockához érve jönnek a kis pok robotok és megatron is lörátok nem kell semmit csinálni csak kitartani 2 percig,ez a feladat,addig csak kerülgetni kell a lövéseket,de jo ha addig szétzuztok pár kis robotott mert kell az energia.
A másik mikor jön a két repülö akkor 1-esével kell öket leverni a földön,probáljátok meg elcsalogatni öket 1en ként.
ha valakinek kérdése lenne ide irhat cemeron@freemail.hu
Üdv mindenkinek -
dokar
addikt
na kicsit bővebben kifejtem hogyan szorultam meg:
szal van az a kockaizé. szétlövöm a tartót. ledől a kocka. megjelenik vmi visszaszámláló. 2:30 körül kiolvad a megatron bal keze, aztán elkezd hevesen tüzelni. gondoltam mi lenne, ha a nyamvadt bogarakból visszamaradt szíveket próbálnám meg felszedegetni. csak hogy nem megy, mert hiába nyomok shift-et, akkor is elrepülök megagané lövésétől. de ez még semmi, ekkor seggre ül a robot, a célkereszt meg vhová a háta mögé a falra mutat miközben előre néz. na mondom szép, akkor gyorsan egy irányba hozom a tekintetét és a célkeresztet, de mire eddig eljutnék, jön a következő lövés. eredmény: tétlen fetrengés, majd elfogy az életerő és ''chapter failed''.
na rájöttem, hogy lövéssel nem sokra megye, próbálkoztam az E gomb vad használatával, ha már fetrengek megagané lövéseitől legalább egy-két bogarat rúgjak szét a life-ért. hát ez se jött össze, mert pont arra üt/rúg amerre nincs bogár. de mire megint bepozícionálnám magam, addigra jön a következő lövés. még akkor is ha a kocka mögött állok. 
-
dokar
addikt
elakadtam ott hogy a kocka tartóit szétlőttem, de utána mit kell csinálni???
megatron keze kiolvad, aztán kinyír hamar.
-
kalmi91
csendes tag
ja amugy 512mb ram-om és egy ATI radeon 9650-es 128MB videokártyám van és egy 2,26ghz alaplapom és néha mégis szaggat.
de ez a legkevesebb
-
kalmi91
csendes tag
Sziasztok. Egy ks segitség kellene mert az első pályán amikor megölöm az utlsó robotot akkor a windows hibát észlel és kidob a játékból.És az az érdekese hogy mindig csak ott pedig már 3 crack-t is kiprobáltam és akkor is.Lehet hogy másik patch kellene hozzá?Nemtom segitsetek.Köszi

-
karnokd
tag
Én az álcáknál azon a pályán akadtam el, ahol a társamat kell megmentenem a tornyoktól. Végigmentünk a bázison ki a fő kifutóig, és ott semmi nem történik. Tud valaki segíteni? Csak nem egy no-progression bugba futottam bele?
-
Neil Watts
veterán
Sziasztok!
Ilyen a gépem:
ASUS A7V600-F
AMD Athlon XP 3000+
2*512 MB DDR400 Samsung
ASUS EN6600GT (128 MB-AGP)
A problémám a következő:
1280*1024-ben elindítom a játékot, és még a legelején ott állok a füvön, és megnyomom az mozgás gombot, és akad a game!
HELP PLS!

-
karnokd
tag
Hát, igazi konzol átirat. Nálam elérte az anyázási faktoron az azonnali abbahagyást, így nem élvezet a játék. Billentyűzetről marha nehéz a kocsikat irányítani. Nincs rendes mentés, ezért pl. a Hoover gátnál már egy csomószor elakadtam a szellőzőben, és 2-3 után megint kezthetem előlről az egészet!

-
dinka.86
aktív tag
válasz
starscream
üzenetére
nincs mit. ott még nem tartok,mert nem nagyon van időm játszani. plusz vistát is feltettem és még meg sem próbáltam h menne-e

-
dinka.86
aktív tag
válasz
starscream
üzenetére
ja bocsi

na ott az van,h fel kell mászni a reaktorokért. és eldobni őket mind1 h hova. csak magasan vannak és fel kell menni értük. -
dinka.86
aktív tag
válasz
starscream
üzenetére
Na az egy űbergeci misszió,az egész pálya egy folyamatos szopatás. Ott szét kell verned a ventiket az ''E'' gombbal. De én azt javaslom,h az odavezető úton az alagútban lődd szét a tetőn átnyúló ilyen vas gerendákat,mert azok le fognak esni visszafelé és akadályoznak majd,de ha leszeded akkor nincs mi leessen

-
starscream
csendes tag
Üdv!
Elakadtam a game-be! Amikor bumblebeevel a katonai bázison vagyok és 5 generátorral kell valamit csinálni
DE mit ?
''Throw the generators before they explode'' Pls segtisen valaki! -
_stick_
őstag
Elég gagyi, hogyha bekapcsolom az AA-t akkor az árnyék kikapcsol.
-
BAzsy92
csendes tag
Hello!
Én is most tettem fel a játékot szerintem tök jó csak elakadtam az autobot egyik küldetésénél 25%-nál járok az a lényeg hogy van egy vadászgép transzformer azt megölöm utána jön mégegy azt is megölöm és utána ketten együtt jönnek rám támadni és ha felrepülnek feltöltödik az életük.
Remélem tud valaki segíteni! -
t1
veterán
települ
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
liquidmoon
aktív tag
Az miért lehet, hogy ha be van kapcsolva a hang, akkor játszhatatlan, annyira szaggat, ha kikapcsolom, akkor meg sem röccen, tök simán fut... ???

-
csutkaa
senior tag
Hali srácok!!
tudom hogy a Transformers júl.3 hivatalosan, de nálunk (fehérváron) már szúúúrják a moziban
és igy történt hogy Tegnap láttam(kb: 2 óra 15 perc volt a film) és 10-ből /10-et kapott nálam.
Nagyon látványos lett és remélem hogy nagy sikert fog aratni...
Hangok nagyon jók
történet jóó
látvány KIRÁLY (ja és beszélnek a robotok ) (itt ott olvastam hogy, kérdezték hogyan fog komunikálni a TF)
MINDENKINEK LÁTNIA KELL irány a MOZI.....
-
Djuree
félisten
hát elég kaka a gém

nem érdemli meg a transformers nevet...
a robotok jól néznek ki de a többi...
meg csak gyakás az egész a rosszabb fajtából ráadásul...
majd talán a film... -
dinka.86
aktív tag
Hogy kell megölni azt a robotot aki ilyen betonkeverő? A második missioban van,amikor a spanunkat kell megmenteni a város különböző pontjain.
-
Pubszon
veterán
A nagy robotnál szétlőttem a 2 nitrogén tartályt utána a térkép egy kapuféleséget mutat de a robot szétlő.

[Szerkesztve] -
dinka.86
aktív tag
Hali. Jól látom h nem lehet beállítani h invert mouse ki-be,mert engem zavar h az egér mozgás. Ha én fel akarok nézni,akkor ne lefelé kelljen tolnom az egeret...
vkinek ötlet? -
DeadMeat
nagyúr
[link]
Amugy ha valaki nem vagna mirol is van szo a hivatalos oldal. -
Pubszon
veterán
Ha a rosszakkal vagyok akkor meg mikor 6 perc alatt 20 vadászgépet kell megölni, de csak 12 sikerült eddig.
-
Pubszon
veterán
Hali.
Nekem nem szaggat, pedig nincs nagy gépem.
Én csak elakadtam a játékba, a jóknál mikor le van fagyasztva a robot és a sok kis csótány meg közbe öl, a nagy meg mindig meglő és elesek, párszor elesek és meghalok.
Az életéből 10%-ot se sikerül levenni.
Mit kell csinálni? -
mcwolf79
veterán
Hali!
Nálatok is szaggat a kamera
Én úgy érzem,nem is a játék,hanem a kamera szaggat.
1280-ban minden maxon,8x-os AA-val (anélkül is szaggat).Szerintem birnia kellene. Gyantom még vár rá 1-2- patch.
Amúgy Nekem is bejön,gyerekkorom nagy kedvence volt a Transformers rajzfilm
[Szerkesztve] -
dinka.86
aktív tag
vagy már elérhető...?

-
dinka.86
aktív tag
Érkezik a film, és a játék nagyjából egy időben...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- 3D nyomtatás
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Kolink Stronghold ADATA 600W
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Újszerű Dell XPS 13 9310 - 13.4" FHD+ i7-1185G7 - 16GB - 1TB - Win11 PRO
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

amúgy nagyon bugos a game

és igy történt hogy Tegnap láttam(kb: 2 óra 15 perc volt a film) és 10-ből /10-et kapott nálam.