Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• xy.zsolt
    őstag

A TW-tól kapott ausztrál számla nem teljes értékű bankszámla. Csak Ausztráliából lehet rá utalni és csak AUD-ot, úgyhogy az itthoni EUR számládról jelenleg esélytelen, hogy oda közvetlenül utalj.

You can't yet receive International payments from outside of Australia, payments in currencies other than AUD, and transfers from Australian Superannuation Funds and Self Managed Superannuation Funds

How do I use my AUD bank details?

Szerintem az működhet, hogy az euródat a TW eurós számládra utalod be, és ott átváltod AUD-ra.

Szerk:

Ha eurós számlához kapcsolt bankkártyával töltötted fel az AUD egyenlegedet (tehát nem utaltál, nem használtad az AUD számla adatokat), akkor azt valószínűleg a Raiffeisen váltotta neked AUD-ra.

Én a TW-n keresztűl utaltam Raiffeisen EURszámláról 6EUR-t ami a AUDs TW számlámon landolt 10 AUD értékben.....csak azt tudom, hogy ez így működik és nekem másra nincs is jelenleg szükségem. Az látod lehet hogy a Raiffeisen váltotta át a pénzt AUDre, de akkor nagyon nem oké....utána nézek. Kis összegnél mindegy, de amúgy nagyon nem

Új hozzászólás Aktív témák