Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dredjudge84
üzenetére
Sziasztok!
Bár nekem még nem volt gondom vele, igza, hogy nem is vagyok régi tag, de jó lenne tudni, hogy mi az, amivel ezek az ellenőrzések elkerülhető, mire van szükség, hogy ne kelljen nekik állandóan azonosítani? Rajtuk kívül még egy osztrák és egy magyar bankkal vagyok kapcsolatban. Az előbbi tíz éve látott utoljára, az utóbbi meg kb 5. Rendszeresen utalok oda-vissza mindegyikről. Soha nem akartak még a belépésem óta azonosítani. A Wise-t sem értem. Regisztráltunk, Adatokat fényképeztünk, Szelfit csináltunk, Két lépcsős azonosítást alkalmazunk. Lehet, hogy készülni kell egy havi 1x-i Belga utazásra a személyes ellenőrzéshez is?
Ja és még annyit, hogy nem egy szeretetszolgálat. Mindennek megkéri az árát rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 13 év után is kap még frissítést az iPhone 5s! Itt az iOS 12.5.8
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Automata kávégépek
- Tőzsde és gazdaság
- Robotporszívók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro 128 GB Natural Titanium 2027.01.28-ig ISTYLE Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen 7 3700U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest