Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
merqree
üzenetére
Én értem, hogy üzleti fiók, de normál banknál nincsenek ilyen zárolások, vagy ha mégis eltudod őket érni. Nem várni arra, hogy na válaszolnak, nem válaszolna mi is lesz most. Görcsölni. Ezért sem ajánlják nagyon a Revolut üzleti csomagját sem.
Van ismerős aki a wise-t használja, de csak utalásra céges szintén. Neki is kellett egy hazai bankszámla mellette volt a wise mint spórolás. De ha nála történik valami a pénzen nem ragad bent. Nem érdemes mindent egy lapra feltenni.
#7278 Rick4
"Én autóalkatrészekkel foglalkozom"
Biztos vagyok benne, hogy mindent meg lehet oldani, a szankciók árát meg a végfelhasználó fogja fizetni, hogy ilyen olyan módon, keresztül jut ide a termék. Autóiparban is van cég ami jelképes összegért "eladta" a gyárát visszavételi opcióval.Valamelyik skandináv ország is visszatáncolt oroszokhoz, mert elfogytak a készletek és az üzlet az üzlet... Egy dolog a színház és egy dolog az üzlet, gazdaság. Mindenre van megoldás, csak drágább lesz.
Legtöbb dolog arra jó hogy szívassák az átlagembert, a nagyok azok úgyis tudják, hogy kell kijátszani, esetleg más kompetenciák is rendelkezésre állnak.
Meg van néhány futóbolond is, akik bőröndben tartanak otthon euró milliókat, de az égvilágon semmi bajuk nem történik... sőt még nyomogathatják továbbra is a gombokat, elítélve mindenkit, hogy milyen korrupt... ennyi a pénzmosásról...

A Bankfiókba bemenni szerintem azért más kategória, mert van személyes kapcsolat, utána tudnak nézni, intézkedni, ha meg jó vagy kiemelt ügyfél vagy még inkább. Vagy ha van ismerős.
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDMI topic
- Sweet.tv - internetes TV
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- Új DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest