Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bkercso: Társadalmi stabilitás az AI szemszögéből
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
elég csak ha van családod pl semmilyen hitel igény, vagy kamatozás nem kell hozzá.
Nem mondtam, hogy ne használja vki a wise-t, egy szóval sem.Jó neked, hogy mailben mindent is eltudsz intézni

Jó ezeket a problémákat úgy sorolod, mintha mindenkinek természetes lenne, közben talán a lakosság jó ha 20% használja a mobilt ilyesmire. Ha 10 percig kerestél parkolót az nem sok.
Én tudok belvárosban ingyenest is megye székhelyen

Ezt a lázadozást meg úgy írod, mintha a wise szent lenne, és ne lehetne kritikát, jogos észrevételt tenni...
Pont feletted volt párra pár komment, hogy válasz sem jött a "3 perces levél írásra"... én inkább a telefont részesítem előnyben...
Írtam "3 perces" levelet pár szolgáltatónak aztán várhatok rá 30+ napot, hogy választ kapjak rá...
Gárnitnál kb szinte azonnal felvették a telefont, pedig "kiemelt időszak"-ban hívtam őket... pl. De normál esetben nem kell még a töredékét sem várni, nem hogy 40-et... nem egy céget hívtam fel mostanában...
Van kivétel persze... időszaktól egyebektől függen is. ilyen volt pl az mvm. De ott is lett megoldás, hogy 8 percen belül felvegyék...#6012 sifarr
sok helyen nincs 0-24-es ügyfélszolgálat... általában nem bank, vagy nem forró vonal persze... Ha meg annyira atom stabil akkor nem is kell állandó ügyfélszolgálat, meg annyi ember
Hold időben emailezhet is 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hyundai, Kia topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bestbuy játékok
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Braun Silk-expert Pro 5 IPL A Szőr-Terminátor keresi bátor új gazdáját!
- Microsoft Surface PRO4 1724 (i5, 8 GB ,250 GB 2k, touch) AkciÓÓ
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3998, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest