Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
Valakinek van élő tapasztalata visszaküldött utalás megoldásával?
- utaltam egy összeget megszokott kínai partneremnek, a régi mentett adatok alapján, de megváltozott a cégnév (a név 90%-a azonos, egyértelmű hogy ugyanaz a cég), ezért a fogadó bank értesítette a címzettet, hogy visszaküldik
- rákérdeztem a wise-nál, szerintük sikeresen kézbesítve
- újra partnerem aki szerint a mi bankunk kérte a fogadó bankot utalja vissza, de nem, pont ezt cheteltem le hogy nem kérem, oda küldtem igen
- írtam emailt is hogy küldjék el a banknak
- szerintük mégis visszajön, és meg kell kapjamNa innentől mennyi mire visszakapom és hova? USD-t utaltam (van huf/usd/eur/gbp számlám wiseon) de nem wise egyenlegről hanem kh-ról beutalva direktben. Mennyi idő mire visszakapom és hol keressem ha véletlen megjön? Nem szeretnék addig újat utalni, mert akkor ha mégis teljesül, kétszer lesz utalva az összeg
Új hozzászólás Aktív témák
- CSAK MA!!! GIGABYTE Z790 EAGLE +2x16GB 6400MHz CL32 PATRIOT VIPER VENOM DDR5 kit! GAR/SZÁMLA!
- Lenovo Thinkpad x1 érintőképernyős notebook! AkciÓÓ!
- Budget Gamer - i5 7600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Dell Vostro 15 3510 (i5 11th, 16 GB 250 GB FHD) laptop leárazás!!!
- iPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.08.07. Apple jótállás
- Asus ROG Strix G16 Notebook! i9-14900HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25) (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4677
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest