Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
Valakinek van élő tapasztalata visszaküldött utalás megoldásával?
- utaltam egy összeget megszokott kínai partneremnek, a régi mentett adatok alapján, de megváltozott a cégnév (a név 90%-a azonos, egyértelmű hogy ugyanaz a cég), ezért a fogadó bank értesítette a címzettet, hogy visszaküldik
- rákérdeztem a wise-nál, szerintük sikeresen kézbesítve
- újra partnerem aki szerint a mi bankunk kérte a fogadó bankot utalja vissza, de nem, pont ezt cheteltem le hogy nem kérem, oda küldtem igen
- írtam emailt is hogy küldjék el a banknak
- szerintük mégis visszajön, és meg kell kapjamNa innentől mennyi mire visszakapom és hova? USD-t utaltam (van huf/usd/eur/gbp számlám wiseon) de nem wise egyenlegről hanem kh-ról beutalva direktben. Mennyi idő mire visszakapom és hol keressem ha véletlen megjön? Nem szeretnék addig újat utalni, mert akkor ha mégis teljesül, kétszer lesz utalva az összeg
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4200
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- Jackson elektromos gitár
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 WIFI R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest