- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- KISDUCK: Look! There's a Lion, oh my god!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
Valakinek van élő tapasztalata visszaküldött utalás megoldásával?
- utaltam egy összeget megszokott kínai partneremnek, a régi mentett adatok alapján, de megváltozott a cégnév (a név 90%-a azonos, egyértelmű hogy ugyanaz a cég), ezért a fogadó bank értesítette a címzettet, hogy visszaküldik
- rákérdeztem a wise-nál, szerintük sikeresen kézbesítve
- újra partnerem aki szerint a mi bankunk kérte a fogadó bankot utalja vissza, de nem, pont ezt cheteltem le hogy nem kérem, oda küldtem igen
- írtam emailt is hogy küldjék el a banknak
- szerintük mégis visszajön, és meg kell kapjamNa innentől mennyi mire visszakapom és hova? USD-t utaltam (van huf/usd/eur/gbp számlám wiseon) de nem wise egyenlegről hanem kh-ról beutalva direktben. Mennyi idő mire visszakapom és hol keressem ha véletlen megjön? Nem szeretnék addig újat utalni, mert akkor ha mégis teljesül, kétszer lesz utalva az összeg
Új hozzászólás Aktív témák
- AZTA !!! Új Dobozos HP EliteBook 860 16 G10 Profi Üzleti Laptop -45% i7-1355U 32/512 OLED 2,8K 120Hz
- Beszámítás! Apple Mac Mini M4 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus ROG Phone 9 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- HP Elite x2 1012 G1,12",FHD+ ,m5-6Y54,8GB,256GB,WIN10, LTE
- HP Z4 G4 / Xeon W-2123, nvidia P4000, 24GB RAM, 256gb SSD, 4TB HDD
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest