Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabo.csabi
tag
Egy kérdés: ma próbaképp elindítottam egy utalásos feltöltést a Raiffeisen-es folyószámlámról de nem fejeztem be, viszont a célszámla szintén Raiffeisen-es lett volna, amire utalnom kellett volna. Ez azt jelenti, hogy a tranzakció Magyarországon belüli bankközi HUF átutalásnak minősült volna?
Azért kérdezem mert ma voltam a CIB-nél érdeklődni és azt mondta a néni, hogy hiába HUF a célszámla ha nem hazai számla akkor deviza utalásnak számít a tranzakció és aszerint számítanak fel költséget is.
Tehát ha TW-s EUR vagy USD számlára utalok a hazai HUF számlámról akkor ez utóbbi a szitu, de ha a TW-s HUF számlámra akkor hazai utalásnak számít?
Csak mert ez esetben van értelme a CIB ECO-nak de amúgy nem biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- Synology NAS
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Amatőr csillagászat
- sziku69: Szólánc.
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- 2025.12.04 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest