Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- hcl: Amúgy mi a terv?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Cenzúra
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
KTU
addikt
válasz
szabo.csabi
üzenetére
"Egy kérdés: ma próbaképp elindítottam egy utalásos feltöltést a Raiffeisen-es folyószámlámról de nem fejeztem be, viszont a célszámla szintén Raiffeisen-es lett volna, amire utalnom kellett volna. Ez azt jelenti, hogy a tranzakció Magyarországon belüli bankközi HUF átutalásnak minősült volna?"
Magyarországi Raiffeisen számlára kell utalni Transferwise feltöltésnél.
Számlacsomagodnak megfelelő díjat fizetsz."Azért kérdezem mert ma voltam a CIB-nél érdeklődni és azt mondta a néni, hogy hiába HUF a célszámla ha nem hazai számla akkor deviza utalásnak számít a tranzakció és aszerint számítanak fel költséget is."
Szerintem a CIB-nél a néni azt se tudta mit kérdezel.
Csak ismételni tudom
:
Magyarországi Raiffeisen számlára kell utalni Transferwise feltöltésnél.
Számlacsomagodnak megfelelő díjat fizetsz."Tehát ha TW-s EUR vagy USD számlára utalok a hazai HUF számlámról akkor ez utóbbi a szitu, de ha a TW-s HUF számlámra akkor hazai utalásnak számít?"
Csak akkor utalnék Eurót vagy USD-t ha más országba abba a devizában kapnék pénzt.
És a Transferwise-al váltanám arra a devizára amire szükségem van. -
válasz
szabo.csabi
üzenetére
Magyar bankban van, magyar HUF számlájuk, akkor hogyan lenne deviza utalás?
Mindjárt megnézem egyenleg értesítőt.
Nálam bankon belüli utalás volt, csak tranzakciós költséget számítottak fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-1135G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3520 - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I HDMI 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-7GEN I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Legion 5 Pro 16ACH6H 16" QHD+ IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
: