Hirdetés

2024. május 17., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-08-02 22:50:59

LOGOUT.hu

Wise díjak [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3814) moma válasza Oliverda (#3813) üzenetére


moma
őstag

Próbálom érteni :B Iszonyat köszönöm nektek, így az elején elég meredek ez. Összeszedtem kicsit a lehetőségeket, van ahol tévedek, ami nem kérdőjeles? És a kérdőjelesekről mit gondoltok?

EURO
Revolutnak van egy litván IBAN-os száma, a Wise-nak meg egy belga. De ez nem számít, hogy a revorultról wisera határon túli utalás, mert a Revolutnál az utalás az ingyenes (most így emlékszem is, hogy utaltam már revolutról külföldre pont ezért korábban).

Akkor ha az ember magyar euro-s számláról akar feltölteni wise-t, akkor a jó megoldás az lesz, hogy revolutra kell tenni, és onnan wise-ra. (és ez igaz lesz a más országban lévő euros számlára is, ha ott nem nulla a határontúli utalás költsége, ami elég valószínű)

És akkor ha rendes bankszámlára akarna mozgatni az ember eurot, akkor a revolut utalás ugyanígy megoldás. Wiseról lehet direkten így költség mentesen?

FORINT
És akkor bekeveredik a képbe a magyar bankos forint számla. Itt meg gondolom, ha wisera akarok utalni, az itthoni belföldi utalás, mert wisenak is egy magyar számlája van. Revolutnál úgy emlékszem szintén ugyanez van nem?
És forintot utalni magyar számlára az mindkettőnél ingyenes?

VÁLTÁS
Itt meg ezt egyértelműen revoluton vagy wiseon belül érdemes. Itt van lényegi különbség az árfolyamok között? Arra emlékszem, hogy revolutnál van valami összeghatár havonta az ingyenesnél különben rájön valami költség, vagy prémiumot kell előfizetni. Wisenál ez hogy van? Meg a hétvégére kell figyelni, ahol mindkettőnél rosszabb a váltás, de wisenál csak kisebb százalékkal, szóval hétvégén Wise.

Valami kimaradt még ami fontos lehet, hogy teljes legyen a kép?

[ Szerkesztve ]

we all deserve a bit of luck.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.