Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: MárkaLánc
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Óraátállítás
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
teptep
őstag
"Euronet vagy mittomén" Biztosan ennek is utána lehet nézni -akit érdekel. Én csak az Erste ATM kalandodra reagáltam. "MC Wise kártyája lenne" Még volt ilyen kártya, amikor az Erste bevezette az eszközhasználati díjat. Azóta nem tesztelek minden kártyát, csak mások tapasztalatait olvasgatom. Én magam utoljára agusztusban vettem fel Visa kártyával Erste ATM-ből. Te meg most. Kérdezted, hogy utólag terhelik-e: nem! Miért tudtál ingyenesen felvenni? Erre is kaptál választ: Mert az Erste tévesen azonosítja az idegen kártyát.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Lenovo M720s Core i5 9500 // 16GB // 256GB SSD számla + gari - több db elérhető
- 0perces SAMSUNG DDR5 6400MHz vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia (6400B)
- AMD Phenom II X4 B95 processzor
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- Gainward GeForce RTX 3060 Ti Ghost OC - dohányos lakásból
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP EliteBook 855 G7 15,6" Ryzen 5 PRO 4650U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4666
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Yoga Book 9 13IMU9 notebook - Ultra7 155U 32GB DDR5 1TB SSD Intel Graphics W11
- 27% - BeQuiet! Pure Loop 2 FX 360mm Vízhűtés!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest