- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: SSD hűtés
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZooLee
senior tag
Sziasztok,
Kicsit visszatérnék egy múlt heti témára: WDS kontra repeater.
Köszönöm a segítséget és az ötleteket, kipróbáltam mindkettőt. A WDS-nél vargalex-nek igaza lett (naná), így sikerült összehozni a WDS-t.
Namost, a másik, suste kolléga javaslatára megnéztem a repeater módot is (egyébként máshol is belefutottam a keresgélés közben) azt is sikerült összehozni. Kicsit furcsállom viszont, hogy elméletileg a WDS és a repeater mód nem ugyanaz, mégis a két fenti beállítást gyakorlatilag ugyanúgy kellett megcsinálni. Most akkor miben is különbözik tulajdonképpen a WDS és a Repeater? Most nekem úgy tűnik, hogy a WDS egy butított Repeater mód, nem?Más: Sajnos megint csalódtam kicsit a TP-Linkben (először ugye akkor, mikor kiderült, hogy mennyivel gyengébb a 3600-os wifije, mint a 1043-é) most pedig a 1043-ban halálozott el a WAN port.
Most van nálam egy MikroTik RB kipróbálásra (OK, tudom, nagyon nem egy kategória a kettő, árban sem) na, annak van wifije rendesen, kicsit elmélyedek benne, de lehet hogy TP-Link/OpenWRT-t lecserélem. Mármint routerként, de valószínűleg a 3600-ast megtartom, és az lesz a letöltő gép helyett, mert az is haldoklik...
Z.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- iPhone topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nők, nőügyek (18+)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3162, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest