- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
spider23
senior tag
Hát ha erre gondolsz:
" Szóval az alapbeállításokon kívül én a globális partnerkorlátot állítottam át 500-ra a torrentenkéntit 100-ra, az előre lefoglalás szerintem mindenképpen maradjon gyorson mert azzal se kell később foglalkozzon, hogy a fileméretet változtatgassa, meg könyvelje..., a letöltési sor nálam 1 mert így ami a legsürgősebb az jön amivel bír, a sebességeket meg úgy állítottam be, hogy mindkettőből maradjon 10%. Nekem ezzel elég jól jöttek is a dolgok és nézni is tudtam róla közvetlenül. Nekem egy DUNE-m van meg egy HTPC-m, egyikkel sem szokott akadni a HD. Ja! 2T -s vinyó van rajta."
Akkor áruld már el hogy ebből hol derül ki hogy neked is 120/10 -es neted van? Ráadásul én nézni sem akarok közben semmit amikor esetleg letöltök. Csak hiába állítottam bármilyen adatra a korlátot nekem 1.5MB -nél nem ment fentebb a sebesség. Ezért merészeltem rákérdezni a beállításokra. De úgy látom csak a kötekedés megy, alap fórumos kultúrával együtt. És képzeld végig olvastam ezt a fórumot, kb 1 hétbe tellett. Sok mindent össze is szedtem belőle mint pl a dyndns frissítés scriptet, vagy a háttérben futó másolást, vagy a minidlna adatbázis frissítés scriptet, de erre konkrétan nem találtam rá. Érdekes hogy mindenki más tudott normálisabban hozzám állni még ha valóban véletlen előfordult olyan hogy már megvolt a válasz, csak te kötöttél már akkor is és itt is belém. Kb 20 éve internetezek és fórumozok még betárcsázós modemes telefonról kezdtem 18 éves korom óta de még így nem oktatott ki senki. Nagy Ferót meg ismerem, azért kösz elég sokat olvastam már elhiheted.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Gitáros topic
- Linux kezdőknek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gamescom 2025 - Az összes bejelentés egy helyen
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gamescom 2025: Jubileumi csúcs-VGA-t villantott az ASUS
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 128gb Natural Titanium
- iPhone 13 128Gb fehér (starlight) első tulaj, patika állapot, akku 85%, új kijelzóvédő
- Ez már Kóros (Core 5)! Új Samsung Galaxy Book4 Intel Core 5 120U 16GB 512GB
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- FÉLÁRON! Gyeon Q2 Mohs EVO kerámia védelem (50 ml)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest