- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzol
tag
válasz
vargalex #4207 üzenetére
Szia Alex!
Újraindítottam a TV-t és most már látom az új fájlokat.
A minidlna automatikusan elindul, csak frissíteni akartam az adatbázist "minidlna -R"-rel, és erre kaptam hibaüzenetet. Ugyanezt a hibaüzenetet kaptam, amikor a minidlna parancs help-jét kérdezem le. Számomra vicces és érthetetlen, hogy miért kapok hibaüzenetet ha csak egy help-et kérek... Ezt a help kimenetet posztoltam. A hibaüzenet nem tetszik nekem (No such device; No IP address detected) és értelmezni sem igazán tudom. A logban volt pár sql error néhány .srt feliratfájlra, innen tudtam, hogy a minidlna megtalálta az új fájlokat
Ilyen bejegyzések vannak a logban:
[2013/10/29 09:42:49] upnpsoap.c:1302: warn: SQL error: disk I/O error
BAD SQL: SELECT o.OBJECT_ID, o.PARENT_ID, o.REF_ID, o.DETAIL_ID, o.CLASS, d.SIZE, d.TITLE, d.DURATION, d.BITRATE, d.SAMPLERATE, d.ARTIST, d.ALBUM, d.GENRE, d.
Illetve:
[2013/10/28 15:03:22] sql.c:41: error: SQL ERROR 19 [PRIMARY KEY must be unique]
INSERT into CAPTIONS (ID, PATH) VALUES (632, '/external/coursera/Introduction to Finance/3 - 6 - 3.6 Decision Criteria_ IRR (13_36).srt')Ezek miatt próbáltam volna újra felépíteni az adatbázist.
Az adatbázist milyen paranccsal tudom újraépíteni?Köszi,
Zoli
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Házimozi belépő szinten
- Béta iOS-t használók topikja
- Robogó, kismotor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- SSD kibeszélő
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- YouTube
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Apple Watch SE 2020 ezüst, 44mm // Számla // Garancia // Válaszható szíj //
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest