- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
Nem minden eszköz tudja az 5Ghz-et? Nyáron vettem egy Lenovo laptopot, és egy THL W7 telefont, egyik sem látja az 5GHZ-es SSID-t. :\
másik, előző routeren (wr642) simán el lehetett érni interneten keresztül a router-t dyndns-el, most pedig hiába van bejelentkezve, és hiába vannak bindelve a mac-hez az IP címek ahol csak lehet.
Ha beírom a dyndns címet, kiszolgáló nem található, pedig 255.255.255.255 azaz minden címen elérhetőnek kéne lennie. :\ több portot nyitottam neki, így se jó, most kipróbálok valami FTP-t kíváncsiságból, hogy egyáltalán megy e dyndns rendesen -.-Amúgy picit erősebb signal-t vártam 2.4Ghzen, de most ahogy olvasom az N sose lesz olyan erőse mint a G volt
pedig azzal még a buszmegállóban is működött.
Új hozzászólás Aktív témák
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest