Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Pajac: A csodálatos mandarin
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
suste
veterán
válasz
BullZeye
üzenetére
ezt a melegedés dolgot még sosem hallottam (normál használat mellett)
a kinai vackok minden rendszeren tudnak hibát generálni, de ez (is) csak használatkor derül ki
anno amikor ilyenem volt, sosem volt gondom vele, pedig torrent, dlna, samba, ftp is ment rajta
de a mai igényeimnek már kevés lenne...a legjobb dolog benne a 2db beépített usb, kár hogy nem utánozza minden gyártó
-
suste
veterán
válasz
BullZeye
üzenetére
ha ilyen egyszerű lenne....
1: az esetek 99%-ában csak a hibát észlelők mennek fórumokra, hogy kapjanak valami megoldást
így abszolút nem releváns, hogy melyik fw-n mennyi hiba jelzés van, hiszen azt se tudjuk, hogy melyiket hányan használják....2: openwrt-t használók között is van bőven akinek semmi baja a rendszerrel, így nem is panaszkodik
ráadásul nagyon nem mindegy, hogy egy ezsközt mire használsz és milyen terhelésnek teszed ki
volt/van jópá user, aki PC-s teljesítményt várt el ezektől a routerektől, aztán panaszkodott hogy lassú, meg még a wifi is szakad...
az ilyen "hibalezéseket" nem igazán venném a valós problémák közé3: ahogy írtam, mondjuk az én tapasztalatom mit sem számítana neked, ha pl te 20-30 wifi klienssel használnád, amik között van 1-2 kínai vacak is, ráadásul 10db AP van a közvetlen környezetedben, nekem meg van 2 laptopom vidéken az istenháta mögött
remélem most már érted mikre gondolok

-
suste
veterán
válasz
BullZeye
üzenetére
azt ne várd hogy valaki megmondja a tutit!!! max a saját tapasztalatait
nézd meg milyen verziójú fw van most fent neked, töltsd le, szerezd meg ezt a gyári fw-t, aztán próbálkozhatsz mással, persze saját felelősségre
mindenki más körülmények között, más eszközökkel használja a routerét, nincsen két egyforma eset....
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen routert?
- Ne szórd ki a pénzed pixelekre!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Milyen széket vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest