Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victoryus
addikt
válasz
Magnat #14075 üzenetére
Én nem csináltam vele semmit, és nem is tűnt fel, hogy bármi gond lenne.
A héten viszont többször is nem adott netet a router, pedig van wan, wifi ok, de nincs internetem. Ha a DIGI kábelt közvetlen bedugom a laptopba akkor minden ok. Volt még egy érdekes eset, szerdán a router dátuma visszaállt magától kb egy hónappal ezelőtti értékre, és totál más időre. (délután kettő helyett 23:12-őt írt)
Megőrjít. Ma már 3x játszotta el, hogy wifi van, net nincs. A rendszernaplóba folyamatosan nyomatja ezeket a transmission meg ipv6 hibákat.
Csináltam egy ipv6 tesztet, http://test-ipv6.com/ oldalon. Router nélkül 10/10 routerrel 10/1. (előtte engedélyeztem neki a tűzfalon amit letiltottam délután) Hát, én nem tudok ezzel most mit kezdeni. Kerestem a neten hasonló hibaüzeneteket, de megoldást nem találtam.
Suste fórumtárs féle 14.07-es firmwware van fent. Eddig nem volt vele gond, kb 3-4 hónapja tettem fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Minecraft
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Windows 11
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- PlayStation 5
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Fujitsu H760 - i7-6820HQ I 32GB I 500SSD I 15,6" FHD I Nvidia 4GB I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest