- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
ubid
senior tag
Sziasztok!
Légyszi segítsen aki tud!
Még egy "apró" gondom lenne a routeremmel ( TP_LINL WR3600 )
Van egy NAS-om otthon amit szeretnék mindenhonnan elérni, ezért van mellé egy dyndns címem, ami be van konfigolva a routerbe rendesen.
Egy ideig el is érem, azonban gondolom hogy van egy apró netszakadás vagy bármi más, ami miatt megváltozik az IP, vagy valami ilyesmi, és a dyndns felé ezt nem jelenti le a router, ezért egy idő után már nem érem el sehogy sem...
A routert viszont igen (a dyndns címen), amit ha újraindítok akár távolról, akkor ismét elérhető lesz a NAS a dyndns en keresztül is...
Erre tud valaki valami megoldást? vagy egyáltalán hogy mi lehet a gond ?A Firmware -t most frissítettem leg a legújabbra amit a TP_LINK oldalán találtam, viszont szerintem csak rosszabb lett az egész... mert ha eddig elértem mondjuk 2 órán át, akkor most már csak 10 percig megy....
Valaki segítsen ! Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Samsung 213T 4:3 1600x1200 VA monitor eladó
- Önerő nélkül is. 1-16 hónap részletfizetés . Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest