Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
-
LOGOUT
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dorian
félisten
válasz
Csabroncka
üzenetére
Először mindig kipróbálok egy új cuccot, aztán ha vmi nem megy, elolvasom az arra vonatkozó részt. Indulás előtt kicsit furcsán is néztek volna rám a kereskedésben, ha elkezdem a Háború és béke vastagságú használati utasítást
Nagyjából beállítottam, nulláztam, telefonnal párosítottam, stb... mindent, kidobtam a korábbi német tulaj orvosi beutalóját, meg régi napszemcsijét, még a középkonzolos képernyő usb-s médialejátszása kérdéses. Specben van mp4. Tehát lejátszhatok a gyereknek mese-videót?
Csomagtér kárpitot felszedve újabb meglepi: bzz, még ez alatt, meg az alatt is van hely, ez k nagy. Sose' lesz tele
A defekt-folyadék és kompresszor (ekkor találtam rá) működését majd megintcsak el kell olvasnom.Amúgy tényleg nagyon impulz-vásárlás volt. Foglaló után jöttem rá, h ugyanennyiért lehetett volna venni Mazda 6-ot is, az főleg belül sokkal jobban tetszik, modernebb, fiatalosabb. Kicsit mérges is voltam. De már kezdem megszeretni. Felveszem vele a középkorú családapa-életérzést
Max majd 55 évesen kapuzárási pánikban veszek egy mx5-öt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- 27% - MSI Mag Coreliquid A13 360 ARGB
- Apple iPhone 17 256GB & 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Legolcsóbb! Számla + Garancia! Meta Quest 3S Virtuális valóság szemüveg!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest