- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
den89
tag
5 évet azért elmegy, ha kevés a km. Utóbbi a fontosabb, elöregedni nem fog 5 év alatt. Mi ezzel az autóval kb 5 ezer km/év, amit megyünk. Azért az ki fog bírni 5 évet.
De km-ben szerintem is 50-60 ezer km a teteje. 3-4 év után meg azért már évről évre neccesebb, ha a km is megy bele, főleg csúszós úton/esőben, stb.
Szerintem évi max 10-15 ezres futásig érdemes 4 évszakost venni. Afelett én nem használnék. De nyilván ezzel lehet vitatkozni, és mindenki maga dönti el. Ez egyéni vélemény.
Akkor még jönnek ilyen apróságok a képbe, hogy mennyit áll tűző napon az autó, stb-stb. Van gumi-felni topik, érdemes ott olvasgatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Autós kamerák
- Ubiquiti hálózati eszközök
- HTPC (házimozi PC) topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Robot fűnyírók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Autószerelők, autószerelés
- További aktív témák...
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged