Hirdetés
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Gurulunk, WAZE?!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Nekem eddig kétszer csinálta hogy kiírta hogy ready, de csak kúszott ha elengedtem a féket, de gázadásra nem történt további gyorsulás. De mivel ez első 3 héten volt nem is figyeltem hogy az m43 kis piros lámpája mit tesz... Mióta zsebembe van az m43 jeladó a lakás kulccsal ilyen nem történt. Olyan viszont volt 2-3szor hogy közölte indításra az autó hogy érintsem a kulcsot a power gombhoz (megint csak hátsó ülésen volt a kulcs), ami ugye arra van ilyeneknél általában ha lemerült az elem a kulcsban. Ilyenkor az sem segít ha magamhoz veszem a kulcsot (közelebb a kormányhoz) ilyenkor tényleg csak odaérintésre indul.
Sok az elektronika...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen házat vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Interactive Brokers társalgó
- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Építő/felújító topik
- LEGO klub
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.