- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
HZoli87 #2160 üzenetére
Most te szándékosan értetlenkedsz? Pont arról beszéltem, hogy a WinRAR tökéletesen értelmetlen, amikor ott van például a 7-zip, ami teljesen ingyenes, és funkcionalitásban nem marad alul a WinRAR-ral szemben. Nem beszélve arról, hogy a WinRAR-t amennyiben ingyenesen szeretnéd használni, folyton cseszeget (ezt a képet raktam be az előző hsz.-be, de egy modi kiszedte), hogy vásárold meg, erre írta monstre korábban, hogy őt sosem cseszegette - ez abban az esetben fordulhat elő, ha megvásárolta. De akkor meg visszatérhetünk az eredeti kérdésre, hogy mégis mi értelme megvásárolni, ha van ingyenes, nagyon jó alternatíva? Számomra szimpatikusabb az, hogy lehet egy ingyenes projektet donate-elni, izélgetés nélkül, ha megtetszik. Pusztán kíváncsiságból tettem fel a kérdést, most nem igazán értem a kötekedő cinizmusodat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Házimozi belépő szinten
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gyermek PC játékok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okos Playstation 3 - Telepített PS3 játékokkal
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest