Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
HZoli87
üzenetére
Most te szándékosan értetlenkedsz? Pont arról beszéltem, hogy a WinRAR tökéletesen értelmetlen, amikor ott van például a 7-zip, ami teljesen ingyenes, és funkcionalitásban nem marad alul a WinRAR-ral szemben. Nem beszélve arról, hogy a WinRAR-t amennyiben ingyenesen szeretnéd használni, folyton cseszeget (ezt a képet raktam be az előző hsz.-be, de egy modi kiszedte), hogy vásárold meg, erre írta monstre korábban, hogy őt sosem cseszegette - ez abban az esetben fordulhat elő, ha megvásárolta. De akkor meg visszatérhetünk az eredeti kérdésre, hogy mégis mi értelme megvásárolni, ha van ingyenes, nagyon jó alternatíva? Számomra szimpatikusabb az, hogy lehet egy ingyenes projektet donate-elni, izélgetés nélkül, ha megtetszik. Pusztán kíváncsiságból tettem fel a kérdést, most nem igazán értem a kötekedő cinizmusodat.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Tőzsde és gazdaság
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- ÚJ 16" Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 mag, 32 GB RAM, 512 GB SSD, RTX A1000 6GB 27% ÁFÁS
- Realme GT 8 Pro Urban Blue 16/512GB MediaMarkt garancia 2029.02.02.-ig
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 6 hónap garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest