- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- hcl: Könnyű légierő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
HZoli87
üzenetére
Most te szándékosan értetlenkedsz? Pont arról beszéltem, hogy a WinRAR tökéletesen értelmetlen, amikor ott van például a 7-zip, ami teljesen ingyenes, és funkcionalitásban nem marad alul a WinRAR-ral szemben. Nem beszélve arról, hogy a WinRAR-t amennyiben ingyenesen szeretnéd használni, folyton cseszeget (ezt a képet raktam be az előző hsz.-be, de egy modi kiszedte), hogy vásárold meg, erre írta monstre korábban, hogy őt sosem cseszegette - ez abban az esetben fordulhat elő, ha megvásárolta. De akkor meg visszatérhetünk az eredeti kérdésre, hogy mégis mi értelme megvásárolni, ha van ingyenes, nagyon jó alternatíva? Számomra szimpatikusabb az, hogy lehet egy ingyenes projektet donate-elni, izélgetés nélkül, ha megtetszik. Pusztán kíváncsiságból tettem fel a kérdést, most nem igazán értem a kötekedő cinizmusodat.
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Játékok (Márc 30. UP!) Olvass...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Samsung Galaxy Watch5 LTE 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- 276 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (ELKELT)
- Xiaomi 12T /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest