Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peet
senior tag
Nem tud valaki működő xls nézegetőt totalcommander alá, mert ami fentvan a totalcommander.hu oldalon az doc -al müxik csak ahogy észrevettem.
-
Bash
addikt
Úgy látom öregszel már. Fiatalabb korodban még meg tudtad csinálni.
A megadott linkek valamelyikéről letöltöd szépen a megfelelő plugin-t, bemásolod a Total Commander könyvtárába, hgy ne vesszen el.
Ezek után Configuration -> Options -> Plugins -> File system plugins (.WFX) -> Configure -> Add, itt megadod neki az elérési utat, majd OK -> OK.http://bashtravel.com/
-
Nabu
aktív tag
Valaki tudna nekem segíteni?
Össze akarom ''hozni'' a TC-t meg a Winampot valahogyan régebben volt hozzá egy pluginom beállítva de ez most nem megy lényegébe annyi lenne az egész hogy a winamp PlayList ablaka a TC egyik füle, ablakaba jelenjen meg.
Ha valakinek így megvan vagy meg tudja csinálni, kérném irjon egy pár sor segítséget nekem.
Előre is köszönöm!
[Szerkesztve]Mikor nem fogunk szívni egy Microsoft termékkel??? (Ha pórszívót fog gyártani!) :))
-
Shim
őstag
hol tárolja a TC az ftp kapcsolatok beállításait?
Religion – causing genocides over differing imaginary friends
-
L3zl13
nagyúr
Ha FTP-zni akarsz, akkor nem milyen porton megy a TCMD, hanem milyen porton megy az FTP.
Ezt szvsz alapból engednie kéne minden routernek. (Kimenő FTP kérést.)
Router mögött viszont passzív módot kell kiválasztanod a TCMD-ben az FTP kapcsolat beállításainál.Aki hülye, haljon meg!
-
Torry
addikt
Hi all!
Olyan problémám lenne, hogy ftp-re nem engedi ki, gondolom a router.
Milyen porton megy a Total Cmd? -
MODERÁTOR
sziasztok! azt írja a progi ,hogy your key is invalid. ezt a bizonyos kulcsot hol tudom kitörölni?
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
Frenky89
addikt
válasz VladimirR #132 üzenetére
Én is ezt az F5 => F2-t akartam írni a ''Letöltés a háttérben''-nel. És mint mondtam ez nálam egyáltalán nem működik, vagyis mikor elindítom akkor egyből azt nyomja hogy ''Wait 5sec'' utána meg hogy ''Retry'' és ez így egymás után a végtelenségig és közbe nem tölt egy bitet sem!
-
VladimirR
nagyúr
válasz Frenky89 #131 üzenetére
f5 utan f2-t nyomsz, akkor hozzapakolja egy listahoz, hogy miket tolt - na ott lehet allitani neki sebesseget (akar mezei masolasnal is)
p.s.: viszont ez a resz imhjo bugos, nagyon belassul tole a TC, legalabbis nalam - prociterheltseg nem jelentkezik, csak lelassul
[Szerkesztve] -
Frenky89
addikt
Olyan kérdésem lenne, hogy hogyan lehet TC-vel úgy tölteni, hogy korlátozom a sebességét?
Van az a ''Letöltés a háttérben'' asszem, azzal már próbáltam, de az mindig kiír valamit, de nem csinál semmit és utána ''Retry Wait 5sec'' Közben pedig nem tölt semmit! -
Troy.
addikt
hello ! hogyan lehet egyszerre több fájlt átnevezni, különböző nevekre. ?? thx
.
-
ace666
tag
válasz nofreenick #122 üzenetére
hat, ha nem is tree szeruen, de az aktualis dir tartalmat aigy tudod pl menteni:
a tc eszkoztarara csinalsz egy uj gombot, valasztasz egy ikont, azt parancsnak beirod/ kivalasztod:
cm_CopyNamesToClip (Copy filenames to clipboard)
OK..
eztan az eszkoztaron levo gombbal vagolapra tudod rakni a kijelolt fileneveket....
letezik olyan parancs is, ami full path-al masolja be....*** Alfa 155 ***
-
engusz
veterán
válasz nofreenick #122 üzenetére
parancssorba írd be, hogy ''dir > dir.txt'' vagy ''tree > tree.txt''
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
nofreenick
aktív tag
nem tudja vki, h hogyan lehet 1 adott könyvtár tartalmát (fájlokkal, alkönyvtárakkal) elmenteni tree-szerűen txt (v bármilyen) fájlba TC-vel?
-
mizu_
tag
Sziasztok!
A jelszavas tömörítés csak akkor áll rendelkezésre, ha megveszed a szoftvert? -
nagyúr
Aki él és nem boldog, az téved!
-
nagyúr
Na valaki csak tud valamit...
-
nagyúr
UP
-
Fauszt
senior tag
válasz georgeeboy #114 üzenetére
csökkentett módban vírusírtóval...
-
nagyúr
Nekem azt csinálja a TC, hogy ha hálózaton keresztül akarok elérni egy fájlt (tehát egy másik gépen), akkor csomó ideig szüttyög, mire behozza. Ugyanezt ''sajátgép''-en keresztül, vagy valamilyen programból pl. corel vagy excel, azonnal megtalálja. Lehet ezt állítani valahol?
Mod.: 6.50-es verzió van, két gépes licencel.
[Szerkesztve]Aki él és nem boldog, az téved!
-
Fauszt
senior tag
válasz georgeeboy #112 üzenetére
nincs ebben semmi furcsa, a jeefonak ez a feladata...
-
georgeeboy
tag
Hali
Nekem is bejátszott ez a nem indul a TC téma. Irtottan vírus, A Nod 32 meg is talált minden .exe fájlt. Meg jelölte az svchost.exe-t , win32/ Jeefo.A van benne,de ezt nem lehet leírtani,nem bírja. Ez tényleg lehet vírusos? Az a furcsa,hogy szinte minden .exe fájlt vírusosnak jelölt meg..::Ez van...::
-
capafog23
őstag
Az volna a kérdésem hogy be lehet valahogyan állítani hogy mindig amikor indítom akkor a meghajtó gyökérkönyvtárában legyen?
-
Versus82
aktív tag
hali!
6.02- az a problémám, hogy a nagy fileok másolása iszonyat lassú, meg kattog a dvd-olvasó össze-vissza közben...ha sima windows intézőt haszbálok akkor másol szépen. mit kell állítani a TC-ben? általános beállításoknál, másolás/törlés fül, ott a nagy file ok használatára van rakva a pipa ( source+target on same disk: 16384k,source+target on different disk: 8192 k)
szerk: ok , megvan, kompatibilitási módot engedélyezni kell a meghajtók között.
[Szerkesztve]''In stand up position I think I'll kill You...''-CroCop ........ Üt, rúg, hazabattyog....
-
akom
őstag
Köszönöm szépen a segítséget !
-
akom
őstag
Ezt légyszives fejsd ki jobban.
Nagyon megköszönném ha leírnád a folyamatot. -
akom
őstag
Srácok hogy lehet megoldani a TC vel hogy a lemezegység-gombsorokhoz a hálózaton szereplő gépnek a vinyóját kirakja és ha rákattintok akkor egyből lássam az adott partíciót a hálózat másig gépén.
-
Fauszt
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest