Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Van lehetőség, hogy a TC ellenőrizze a másolást a művelet után? Pl.: felmásolok egy iso-t egy Pendrive-ra majd valami (CRC) check lefut.
Köszi!
mobal,
-
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Kérdezd meg Kalandor -t
, Enyém a régi Dell klaviatúrája 
-
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Rossz az "n" betű. Ha rosszul nyomom nem eszi meg néha

-
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Heló!
Nem badarságot írtam. Tudom, hogy nincs ilyen, olvasd el még egyszer amit írtam mert feltételes módba ment, feltételes mód akart lenni (Speeedfire betegsége lehet elkapott?!
)- "Én csak azt mondom, amit tanítanak nálam okosabb emberek akik ezzel foglalkoznak. Igaz, de olyan értelembe, hogy egy hiba javításával nem okozol új hibát (ez ugye elég "ritka")."
Mint utaltam is rá, olyan értelembe mikor hiba javításéval NEM okozol "kárt".
Szerintem itt többünk közt csak félreértés van. Tanáraim tudásába én meg bízom.
-
válasz
BullZeye
üzenetére
Én csak azt mondom, amit tanítanak nálam okosabb emberek akik ezzel foglalkoznak. Igaz, de olyan értelembe, hogy egy hiba javításával nem okozol új hibát (ez ugye elég "ritka"). Ha most ezzel is csökken az ismeretlen, végzetes hibák számának a halmaza akkor jó és helytálló amit mondok, mondanak. Inkább nem teljesen igaz

-
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Ezt is tudom. De a megbízhatóságot növeli a hibajavítás

-
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Na! Ezt tanították nekem!

-
Heló!
Jól vettem észre, hogy a 8 as TC -nél a Delete -már az operációs rendszerrel végezteti? Ezt hol lehet felcserélni?
-
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Hi!
Köszi szépen a segítséget

-
Sziasztok!
Olyan kérdéssel fordulnék felétek ,hogy meglehet -e csinálni TC vel azt ,hogy keresek mappát aminek *-XY a vége és azokat rögtön jelölje is ki?
Segitséget előre is köszi!
-
sziasztok! azt írja a progi ,hogy your key is invalid.
ezt a bizonyos kulcsot hol tudom kitörölni? 
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 WIFI R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
, Enyém a régi Dell klaviatúrája