Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Új hozzászólás Aktív témák
-
suzukiuzuki
csendes tag
sziasztok..van egy toshiba sattelite pro l300 22p laptopom,szeretnék rajta videó kártya drivert frissiteni ./intel gma 4500/ futtatom az intel oldalon ,a driver update utility nevü progit,.Mobile Intel® 4 Series Express Chipset Family ,,current driver installated.7.15.0010.1502 ezt irja.miéert nem kinálja fel a legujjabb drivert?az intel oldalon pedig van több is .már 2 szer ujraraktam a gépet ,az elötelepitett oprendszerröl,Az intel oldalon kiválasztom a drivert a legujjabbat, és az elötte levöt,leszedve,probálom felrakni ,akkor mindig azt irja ki, hogy a szoftver nem ellenörzött,vagy valami ilyesmi ,és a telepitő kilép,a két szofver amivel probáltam,,,installs graphics driver version 15.17.4.2119 (8.15.10.2119) for Intel® integrated graphics....ugyan ez csak a win7vista-15165.de eggyikkel sem jó,mi lehet a hiba.valamikor régebben amikor pedig felraktam ,csak ujra ellett most raknom, akkor felmet a driver,,segitségeteket kérem a probléma megoldásában.előre is köszönöm.
-
vagabor
aktív tag
válasz
Pierre75
üzenetére
Szia!
Gyári 64bites w7 van fent. Az én hangproblémám úgy néz ki mint amikor a proci túl van terhelve, és nyúlik a hang majd recseg. Gondolom a tiéden is. Bár akkor nem értem hogy miért csak pár notira adták ki a cuccot.Ha nem is segít, én meg vagyok a problémával ha nem lesz súlyosabb.. -
vagabor
aktív tag
válasz
Pierre75
üzenetére
Közben én meg arra jöttem rá hogy valószínű ez a cucc csak az optikai meghajtóba tett audio cédék esetében javít ki valamilyen hibát, bár ez sem biztos. Én fel tudtam tenni, azóta egyszer hallottam a recsegést, pont tegnap, úgy egy másodpercig tartott. Igen ezt sajna egy meghajtóra írták, de annak több típusára.
-
suzukiuzuki
csendes tag
sziasztok..van egy toshiba sattelite pro l300 22p laptopom,szeretnék rajta videó kártya drivert frissiteni ./intel gma 4500/ futtatom az intel oldalon ,a driver update utility nevü progit,.Mobile Intel® 4 Series Express Chipset Family ,,current driver installated.7.15.0010.1502 ezt irja.miéert nem kinálja fel a legujjabb drivert?az intel oldalon pedig van több is .már 2 szer ujraraktam a gépet ,az elötelepitett oprendszerröl,Az intel oldalon kiválasztom a drivert a legujjabbat, és az elötte levöt,leszedve,probálom felrakni ,akkor mindig azt irja ki, hogy a szoftver nem ellenörzött,vagy valami ilyesmi ,és a telepitő kilép,a két szofver amivel probáltam,,,installs graphics driver version 15.17.4.2119 (8.15.10.2119) for Intel® integrated graphics....ugyan ez csak a win7vista-15165.de eggyikkel sem jó,mi lehet a hiba.valamikor régebben amikor pedig felraktam ,csak ujra ellett most raknom, akkor felmet a driver,,segitségeteket kérem a probléma megoldásában.előre is köszönöm.

-
apaszka
veterán
Sziasztok ! Az a gondom a notival /Toshiba Satellite A200-1N2 Cikkszám : PSAE3E-03901QHU / Hogy XP vel a videó kártya driver valamiért nem megy! Ha mindent letörlök ,akkor jó a felbontás,de akad a kép! Mint ha nem lenne driver! Nincs is ! De ha felrakom az XP hez valót,akkor meg ilyen 640x480 at lehet 4 színnel! Mi lehet a gond?
A bioszban meg nem találtam ,hogy hol lehet átállítani a SATÁS vinyót! Igaz felment a rendzser ,csak a videókártya hiányzik!
Akár priviben is segíthettek! Köszönöm előre is! apaszkakukaccitromailponthu -
törölt tag
Sziasztok!
Telepítettem egy l500-1xp-re w7-et. Az eszközkezelőben maradt egy számomra ismeretlen eszköz, ami sárga felkiáltójeles. a neve: PCI egyszerű kommunikációs vezérlő
Néztem everest-el, stb, de nem jöttem rá milyen driver kell neki.
Mi lehet ez? -
stufen2
aktív tag
-
hitchins
őstag
Sziasztok
A200-1IW notim van.
A gépen előre volt telepítve vista, ezt szeretném win7-re cserélni.Le fogom tudni ezt cserélni minden probléma nélkül?
Van már valakinek tapasztalata, minden működni fog rendesen, vannak driverek?köszi előre is
-
vagabor
aktív tag
Sziasztok!
Emberek most kaptam a tempro értesítést hogy firmware frissítést adtak ki a hangkari problémához! Remélem nem tévesztem össze mással, de akinek recseg a hangja win7 alatt annak érdemes vetni rá egy pillantást!
Valamint még egyet adtak ki, ez pedig a disc creatorhoz van.
Ha tényleg megoldották a toshibás arcok a hangkari problémát akkor kösz nekik, már kezdem reményvesztett lenni!
Link:
[link] -
stufen2
aktív tag
Hellosztok! Volt már valakinek olyan problémája hogy este kikapcsolta a gépet reggel meg be és nem működött a kijelző, de ha rádugtam egy asztali monitorra akkor azon volt kép de a laposon továbbra sem. Amúgy egy A500-134esről van szó ami egyszer le lett rakva az asztalra és onnan el se lett mozdítva asztali gépként használtam.
-
malisonX
aktív tag
Sziasztok!
Volt már valakinek olyan gondja a gépével, hogy 1 hosszút és 2 rövidet sípolt indításkor, képet pedig nem adott? Ha igen, akkor mi volt a gond? Szerviz lett belőle? Köszi! -
dnsi
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy Satellite A300 - as gép , gondom a következő lett, touchpad jobb gombja nem reagál.Ilyen gonddal találkozott már valaki?
-
szelidorzo
aktív tag
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok!
Toshiba A200-1s9 (Ati HD2600)-as konfighoz gyárilag milyen töltő adaptert szoktak adni? Hány W \ V \ A -osat?
-
Yutani
nagyúr
Nem tudjátok véletlenül, hogy a Toshiba L500-1EQ notira lehet valamilyen Mac OS-t telepíteni?
-
meno00
csendes tag
hogyan lőjem be h bootoljon külső vinyórol a notim?
-
spyduck
nagyúr
Csak, h segítsek másnak és ne szenvedjen 2 napot mint én.
A Toshiba A200 FN + Fxx-es billentyű komóbói Windows 7 alatt (fényerő állítás, touchpad letiltás stb....) működik a Toshiba L500-as Flash Cards driverével.
Ahhoz, h biztosan működjön még ezt is telepíteni kell a Value Added Package-t is.Az ötletet te adtad Ózon egy régi hsz.-eddel amiben leírod, h az L500-adnál működik

-
spyduck
nagyúr
válasz
VANESSZA1
üzenetére
Igaz XP-s volt a driver de jól lett win7-hez is. Most már nincs 1db ismeretlen hardver sem

Rég szívtam már ennyit egy géppel, ez a Toshiba driver keresés nem annyira egyértelmű, számomra a HP és Lenovo sokkal egyértelműbb.Na szóval az FN billeket (fényerősség, touchpad letíltás stb.....) melyik driver\progi segítségével tudom életre kelteni?
szerk: Toshiba Satellite A200-1yu
-
spyduck
nagyúr
Köszönöm mindkettőtöknek a linket de ezt, h a fenébe kell letölteni? Ja és pontosan melyiket? Csak mert ha megnyitom a linket 5032103421 féle lehetőség van.....
szerk: Win 7-hez kell!
-
vagabor
aktív tag
válasz
alfa147
üzenetére
Sziasztok, én viszont olvasgattam pl a hwsetup doksiját és azt írják benne hogy küldhet információkat a hardverrel kapcsolatban a toshibának. (Én éppen ezért ki is kapcsoltam, csak lehet hogy már későn, procicsere után
) Talán éppen ezért nincsen leragasztva, mivel naprakész adatbázisuk van arról hogy kinek milyen hardver van a gépében. Valakinek esetleg tapasztalata azzal kapcsolatban hogy mikor garanciás ügyintézésre került a sor, ezt felhozták volna?
Bár remélem ezt csak egy kósza gondolat és nincs valóságalapja
-
alfa147
tag
válasz
padika11
üzenetére
Hi!
Gyárilag az A300 1no-ban WD HDD van. A teljesítmény attól függ milyen gyorsat és mekkora pufferméretűt veszel, vagy nem veszel észre semmit, ill. gyorsabb lesz a gép.A garival kapcsoltban szerintem nem lehet megbontani, de én is kicseréltem az enyémben a RAM-ot és a HDD-t is. Nem volt leragasztva biztonsági matricával, ha van ilyen notebookon.
-
padika11
tag
Sziasztok!
Toshiba s pro l300as gépem van. Szeretném lecserélni a HDDjét egy 500 gigásra. WD scorpio blue szérából gondoltam venni. A kérdés az, hogy mennyiben befolyásolja a gép működését, hogy nem gyári toshiba vinyó van benne és a garit? -
VANESSZA1
őstag
Bocsi az OFF-ért.
Van egy eladó megkímélt Toshiba notim.Céges újat kapok, így felesleges 2 notebook.
Akit érdekel esetleg küldhet privit.A gép:
Toshiba A200- 1IW
2GHz Core 2 Duo
200GB HDD
4GB DDR2 memória
15'4 DisplayÁr : 110e.
Gondoltam először a kollégáknak ajánlom fel.

-
kakuk100
őstag
válasz
szelidorzo
üzenetére
Ez nem ugyan az. Amit én kinéztem az A500
-
Vikt0r
aktív tag
üdv
Ez jó Tosiba satellite l20-ba? Ha igen, akkor az antenna kívan építve benne? -
szelidorzo
aktív tag
válasz
VANESSZA1
üzenetére
Hello!
Több mint két hónapja nyúzom.
Játékok? Videokártyafüggő lehet a dolog, mivel nincs alapban benne független kártya.
Memóriát is a rendszermemóriából csíp le, de azt tud bőven és a Ram sem a leglassabb a piacon.
Mint gép meg vagyok vele elégedve, hibamentesen teljesít. Szoftveresen is tetszik a kiszolgálás, figyelmeztet driver frissítés esetén, letöltő oldal magyarul is kommunikál.
Számomra kellemes csalódás az egész gép. Mivel munkára használom fontos volt a hordozhatóság, és a biztos működés is.
Megkaptam. (hasonló a mac pro let volna 13"-ban, de az meghaladta anyagi lehetőségeimet.
A kapott minőség miatt külső vinyónak is toshibát vettem egy hónapja.
A minőség a legjobb reklám.Még egy Iomega iConnect-et szeretnék, de jelenleg csak Ózdon tudok üzletet, ahol kézzel foghatóan van belőle. :-(
-
kakuk100
őstag
Sziasztok!
Tudnátok valamit mondani az A500-1E5 ről? Érdemes megvenni? -
VANESSZA1
őstag
Van valakinek Toshiba U500-1EU ??
Lenne pár kérdésem?
Mire elég a gép? Lefutnak a mai játékok rajta? Érdemes beruháznom egy ilyen kicsikére? -
Üdv
Van nekem egy Toshiba L500 14Z-m.
Eddig tökéletesen ment. Feltettem a cod2-t, ami sajnos 10-20 perc játék után kikapcsolja a gépet. Először a túlmelegedésre gyanakodtam, aztán a neten valahol olvastam, hogy jó lenne feltenni a Chipset Utility-t. Rá is kerestem, meg is találtam, le is töltöttem:http://ce.computers.toshiba-europe.com/innovation/download_drivers_bios.jsp?LNG=23&service=CE&selCategory=2&selFamily=2&selSeries=178&selProduct=857&selShortMod=897&language=21&selOS=30&selType=all&yearupload=&monthupload=&dayupload=&useDate=null&mode=allMachines&search=&action=search&macId=&country=all&page=1&startPage=1
A fájlok kibontása közben, feldob egy hibaüzit, hogy a számítógép nem felel meg a szoftver telepítéséhez szükséges minimális követelményeknek.
Tudna valaki segíteni, hogy mitévő legyek? Talán nem elhagyagolható információ, hogy a gép vásárlásakor kértem +2GB ramot a lapiba.Köszi!
-
vagabor
aktív tag
-
alfa147
tag
Bluetooth -on nem tudok semmilyen fájlt átküldeni másik laptopra, de fogadni tud. Mi lehet a hiba vagy mit kellene beállítani? Mobiltel. küldéssel nincs probléma. Azt nem lehet átállítani, hogy a win7 konfigurálja a Bluetooth átvitelt nem a toshiba programja?
HIBAÜZENET -
pooty
tag
válasz
VANESSZA1
üzenetére
Hali!
Ezt az oldalt tudom ajánlani nézelődésre. -
iÁrpi
csendes tag
válasz
kspbarebone
üzenetére
Mitől jött helyre? Nekem ugyanez a tünet, L500-1XP, Win7Pro
-
VANESSZA1
őstag
Sziasztok !
új U500-at (normális jó VGA-val ) nem tudtok valahol kedvező áron?
-
vagabor
aktív tag
válasz
amacuse
üzenetére
szia! a ramokat nem kell cserélni.Tudod a dolgok lefelé kompatibilisek. Viszont minden a chipseten múlik ha nem támogatja az általad említett procikat akkor sajna bukott a mutatvány. Nem írtál pontos típust, viszont én ahogy nézegettem 940gml chipsetes ami nem hinném hogy támogatja a t sorozatot, valamint 533fsb-vel rendelkezik, így a gyorsabb ramokat is csak ennyivel tudná meghajtani. Minden itt látható infó 1perc gugli eredménye, így bocs az esetleges hibákért
Írhatnál pontos típust és konkrét választ kapsz. -
amacuse
csendes tag
Sziasztok !
Szeretném megkérdezni hátha valaki tud válaszolni rá , hogy egy Toshiba L30-as laptopba milyen processzort tudnék bele tenni a mostani Celeron M430-as helyett? Lehet-e mondjuk egy Core duo T2400 -ast vagy egy Core 2 duo T5600 -ast helyette és ha igen ki kell -e cserélni hozzá a ramokat 533-as ról 667-es re?
Előre is köszönöm a segítségeteket .
-
Dirty_Pio
csendes tag
Sziasztok, errol a notebookrol szeretnek velemenyeket hallani: Satellite L500-1XU. Intel i3 - 330M procival szerelt valtozat. A laptop irodai hasznalatra lenne a diakszerevezetunknek, ami felteltelezi, hogy eleg strapabiro kell legyen es az akuja se haljon be fel ev hasznalat utan 10-20 percenkent. Elore is koszi.
-
kvarosi
csendes tag
Hali!
Tud valaki nekem segíteni, hogy mi indokolja a két termék viszonylagosan nagy árkülönbségét?
http://www.aqua.hu/notebook-799/notebook-454/termekek?db=&szuro=1&par0_txt[]=80001.0-100000.0&par0_txt[]=100001.0-120000.0&par4_txt[]=mind&par1_txt[]=mind&par7_txt[]=mind&numerikus[]=11&par11_txt[]=mind&par24_txt[]=mind&kategoria=799&szint=2&rendezes=3&gyarto=123&mut=20&kat1_id=454&kat2_id=799&nezetvaltas=&kat_valtas=&termek=&mehet=&fulecske=&valt=&id=termekek&=
továbbá sok ilyen driverproblémát olvastam, ez tényleg ennyire gázos Toshiknál vagy csak én reagálom túl!
Köszi!
-
bybay
csendes tag
Üdv. a garancia nem ugrik attól ha nem eredeti operációs rendszert telepítek a gépre ugye?
Alapból nem volt rajta op rendszer. -
ZséHUN
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Nos elég sok fejtörés és idegeskedés közben meglett mi a baja a gépemnek. Egy budapesti Toshiba szakszervizessel konzultáltam, és azt a tanácsot kaptam tőle, hogy vegyem ki az egyik memóriát a gépből, majd variálgassam őket hátha a memória modul rakoncátlankodik. Mivel már annyira sem volt képes a gépem hogy a Toshiba boot képernyő megjelenjen. Megfogadva a tanácsát ki is szedtem az egyik memóriát, és láss csodát mindjárt el is indult a gép és stabilan működött. Aztán cserélgetni kezdtem őket, hogy egyszerre csak egyet rakok be, majd kettőt aztán meg felváltva a helyekben. Végül minden variációt végigzongoráztam, és arra a következtetésre jutottam, hogy mindegyik memóriamodul tökéletesen működik. De csak akkor maradt stabil a gépem ha csak a legalsó foglalatba raktam memóriát a kettő közül. Majd ismét hívtam a szakszervizt ahol azt mondták, hogy nagyon valószínű, az egyik memóriafoglalat vezérlője hibás és ezért történnek az összeomlások. Szóval most megrendelik az új alaplapot és garanciálisan kicserélik.
Tehát szerencsére megvan a hiba forrása ami orvosolható, így aztán végre a vérnyomásom is visszatért a régi kerékvágásba
.Remélem, hogy a problémámmal sikerült egy tanulságos tapasztalatot szereznem mindenkinek.
Derűs estét!
-
kspbarebone
csendes tag
válasz
kspbarebone
üzenetére
már jó

-
kspbarebone
csendes tag
Sziasztok!
Van egy L505-110-em. A gyári win7-et (talán Enterprise) leszedtem róla, feltettem egy Ultimatet. Az Fn+F1,F2... billentyűkombinációk nem működnek, A wifi sárga ledje sem világít, függetlenül attól, hogy be van-e kapcsolva, vagy nincs. Maga a wifi működik. Viszont jobban idegesít, hogy pl fényerőt nem tudok állítani. (Fn+F6,F7)
Egyedül a némítás gomb működik.
Persze az eredeti win7-el ment minden, de azt nem akarom visszatenni, (különben is, a dobozban lévő dvd 32 bites) mert abban meg a Virtualbox nem ment normálisan, az ebben az Ultimateban viszont az jó.A gyártó holnlapjáról már leszedtem az összes drivert, és utilityt, de nem segített. Help.
-
wippyp
csendes tag
a VAP és a flash cards utility megoldotta
köszönöm a tippeket!
egy olyan zárójeles kérdésem lenne még h nem szép dolog ugyan,de vmiféleképpen megtudnám e nézni h a szomszéd netje gyorsabb-e?
vagyis van vmi egyszerűbb progi vagy hasonló dolog amivel betudok lépni ezekre a jelszavas helyekre? -
wippyp
csendes tag
sziasztok!
az elmúlt napokban vásároltam egy Toshiba L500-1XR típusú gépet. az a problémám van vele, hogy sehogyse sikerül beüzemelni a wifit. a toshiba illesztőprogramos oldaláról szedtem le realtek wireless drivert,fel is raktam,de így se reagál semmit a wifi billentyűre :/
kérlek segítsetek,fontos lenne!
előre is köszi -
bybay
csendes tag
Üdv olyan problémával fordulnák hozzátok hogy lefagy a laptopom:S
Windows 7 Home Premium van rajta és az eseménynaplóba a Kritikus hibáknál Kernel Power 41-es hiba van. Általában indítás után vagy az alvó állapotból való vissza téréskor szokott lefagyni. Újra telepítettem minden Drivert feltelepítettem ami kell és megint lefagyott. Mi lehet a hiba?
ÚJ Satellite L500 1EQ-s gép
-
meno00
csendes tag
Helló!
Nekem lenne 1 sp20-s303-as toshiba laptopom.
Nincs bele vinyóm, és nagyon kár lenne érte, mert karma hangrendszer, 17-es kijelző stb van benne. ha valaki tudna segíteni h magyar országon hol kaphatok hozzá vinyót légyszives jelezze.
köszönöm!
(vagy ha tud segíteni vki h milyen tipusút vegyek bele h jó legyen)
Szerintetek menne ha külső vinyóra nyomnám az oprendszert? -
vagabor
aktív tag
válasz
Multitaskok
üzenetére
javaslok egy alapos gép pucolást, ha ez sem segít akkor egy bios frissítést. Több ötletem nincs így távolból..
-
vagabor
aktív tag
szerintem a problémád a legtöbb toshibánál fennáll, csak a lefolyás különböző mértékű. Nálam pl csak a hang akad meg pár másodpercre, mint ha túl lenne terhelve a gép. Jó lenne boncolgatni a problémát, már csak azért is mivel nem egy usertől hallottam már hasonlót. Szerintem valamelyik toshibás driver a hibás. Mást nem tudsz csinálni mint hogy várni hogy a gyártó ész bekapjon és kijavítsa.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Lenovo L440 laptop - i5-4200M - 4 gb DDR3 ram - 320 gb HDD
- Zsír DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- Lenovo ThinkPad P16V Gen2. Munkaállomás Intel Core Ultra 7-165H/32RAM/1TBSSD/RTX2000Ada 3év gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Latitude 7480 14" FHD IPS, i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Részleteket még nem tudok, délután megyek érte.

Helló!
vagyis van vmi egyszerűbb progi vagy hasonló dolog amivel betudok lépni ezekre a jelszavas helyekre?
Janou