- Fórumok
- Notebookok
- Toshiba notebook topic
- (kiemelt téma)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2016-06-09 23:10 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rellind
senior tag
-
Rellind
senior tag
-
AttyVin
aktív tag
Most már addig jutottam, hogy talán a hibernálás-probléma megoldódott, de két újabb jött elő.
1. "Az energiaséma adatai nem érhetők el", illetve "A teleptöltöttség-jelzőn megjelenített sémák" rész üres. Ezt mivel lehetne "visszavarázsolni"? Powercfg vagy más?
2. A Catalyst bármelyik verzióját is telepítem, nemigen működik rendesen (pl. Powerplay, MediaPlayerClassic képernyője sötét, stb.) Mi lehet? Codec-ek újratelepítése?
-
AttyVin
aktív tag
1. Ameddig lehet húzni, megpróbálom, mert rengeteg más programot is újra kellene telepíteni utána.
2. "Természetese" Kernel-hiba volt a leállásoknál, de mint írtam, nem kékhalállal ment a dolog, hanem egyszerűen a hibernálásból nem "jött ki" a gép. Illetve a BIOS elindul, majd, amikor a Windows is bejelentkezik, betöltés közben eldobja és úgy áll le, mintha nem kapna áramot a gép (HDD katt, stb.). Ha hálózatra csatlakoztatom, akkor normálisan "ébred" ezek után is.
3. Nekiálltam a driverek újratelepítéséhez és még egy csavar van, mert az ATI Catalyst leszedése után úgy tűnik, nem jelentkezik az "akku-hiba"! Viszont az újabb frissítések egyelőre nemigen mennek ezen az A200-ason...
4. Közben még egy hiba lépett fel:az energiasémák beállításai nem érhetők el. A listát feladja a rendszer, de nem lehet módosítani ("Az energiaséma adatai nem érhetők el").
Úgyhogy mégis nagyon esélyes a Windows újratelepítés...
-
Dan-szan
senior tag
-
polonic
félisten
-
sanya_67
tag
-
Sielu
csendes tag
Jah, 2giga rammal. Gondolkodtam rajta, hogy megérné egy új, csak ahhoz most egy évig kéne spórolni (orvosi egyetemen tanulok, és nemigen fér bele az időmbe a diákmunka). Gondoltam, a csere gyorsabb megoldás lenne kicsivel, de hát lehet, hogy akkor inkább türelmes leszek

Köszi a válaszokat
-
Sielu
csendes tag
-
Sielu
csendes tag
Megnéztem az eszközkezelőben, mik vannak. Úgy hallottam, h vmi PCI e kell ahhoz, hogy tudjam bővíteni, és találtam is vmi ilyesmit (nem tudom, mi az, tényleg nem értek ezekhez a dolgokhoz). Itt egy screen: katt
A videókártyánál meg ezt írja, h ilyenem van: katt
-
És az alaplappal együtt sem lehet cserélni? -
Lac99
tag
-
peeti03
csendes tag
-
vagabor
aktív tag
Sziasztok, én viszont olvasgattam pl a hwsetup doksiját és azt írják benne hogy küldhet információkat a hardverrel kapcsolatban a toshibának. (Én éppen ezért ki is kapcsoltam, csak lehet hogy már későn, procicsere után
) Talán éppen ezért nincsen leragasztva, mivel naprakész adatbázisuk van arról hogy kinek milyen hardver van a gépében. Valakinek esetleg tapasztalata azzal kapcsolatban hogy mikor garanciás ügyintézésre került a sor, ezt felhozták volna?
Bár remélem ezt csak egy kósza gondolat és nincs valóságalapja
-
padika11
tag
-
vagabor
aktív tag
-
vagabor
aktív tag
-
meno00
csendes tag
-
benvolio
őstag
-
vagabor
aktív tag
-
vagabor
aktív tag
-
firewolf
tag
-
perro
csendes tag
hát a comodo tűzfalhoz lévő vírusirtó jelzett be, az avast nem
és ami még furcsa volt, a gép amire fel tettem (L300 pro 20L) a win újrarakása után feléledt.
nézze meg valaki lécci a toshiba honlapján az l300 20L xp biosupdatehez tartozó zip vírusos-e.
már arra is gyanakszom, hogy két vírusirto harcol egymással a gépemen.
köszi
-
törölt tag
-
mouse1
csendes tag
-
freemark
csendes tag
-
kw3v865
senior tag
-
kw3v865
senior tag
-
kw3v865
senior tag
-
kw3v865
senior tag
-
gyepet
csendes tag
-
gfefe
őstag
Köszönöm szépen. Már szedem is lefele (remélem jót)
Apropó a driver gondomra nem tudnátok megoldást?ez a pontos szitu:
Vettem egy toshiba satellit x200-208 as lapost...
A problámám a benne található nvidia 8700m gt vel lenne...
Mint tudjátok nagyon jó kari ez laptop szinten, de csak megfelelő driverrel...
A problémám pont ez lenne... nem találok hozzá megfelelő drivert...
Az nvidia honlapor "m" es nvidia driverek folyamatos kékhalálállal reagálnak miután újraindítom telepités után a gépet... A toshiba driverrel nincs úgy baj, de azzal is csak a réginél... 179.xx nél megy rendesen, de az jelentős teljesítményvesztés az új driverekhez képest...
találtam még egy toshiba 186.42 drivert talán amivel megy, de itt meg szemetel a kép... fekete pötyök jelennek meg... ha kikapcsolom az aerot és minden csili vilit nincs hiba... (pontosabban nem olyan szembetűnő... mivel firefoxnál látszanak a pötyök bizonyos oldalaknál.. pl hardverapro) Ellenben játéknál vagy 3dmark nál semmi szemetelés nincs...tudtok vmi friss drivert adni nekem amivel menne rendesen vagy vmi megoldást, hogy mit csináljak.
Köszönöm a segítséget előre is
-
kw3v865
senior tag
-
SirKero
őstag
-
SirKero
őstag
-
kw3v865
senior tag
-
kw3v865
senior tag
-
Ralph79
csendes tag
-
törölt tag
-
csaby89
csendes tag
-
waces
aktív tag
-
Svenike
tag
-
J.laci
csendes tag
-
Don Karesz
csendes tag
-
G@ß!
őstag
-
G@ß!
őstag
-
kw3v865
senior tag
-
Biggieboy
csendes tag
-
Biggieboy
csendes tag
Szia!
Nekem is ilyen laptopom van és nekem is volt ilyen. Vista Ultimate 64bites op. rendszernél és a Win7-nél (7100 B) is. Nem tudom mi lehet vele remélem nem hardveres gond. Nekem is újraindítás után lett jó. Aki tudja hogy miért lehet ez segítsen legyen szíves! Nem régen vettem a gépezetet. Köszönöm! -
ZoliM@ster
aktív tag
-
ZoliM@ster
aktív tag
-
BobMaster
senior tag
-
guard
csendes tag
-
Satellite
tag
-
tigran
csendes tag
-
tigran
csendes tag
-
kw3v865
senior tag
-
8nemesis8
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Notebookok
- Toshiba notebook topic
- (kiemelt téma)
- Többet gyárthat a jövőben a drágább GeForce-okból az ASUS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Végre elérhető az új Steam Controller
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óra topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- EU: senki ne használjon Huawei és ZTE hálózati berendezéseket!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- 4 FAJTA (Május) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5420 5430
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bontatlan Zacsis Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -50% Ultra 7 155U 16/512 FHD+ Magyar!
- Asus TUF Gaming A15 (FA506IU) Ryzen 7 4800H / 16GB / 512GB / GTX 1660 Ti / 144Hz Felújítva!
- ThinkPad E14 Gen6 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Micron 3400 512GB M.2 PCIe Gen4 SSD! 6600-3600MB/s
- Honor 200 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Legion Pro 5 GAMER notebook - R9 8945HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

X775-öt nem is dobott ki nekem a google...mondjuk nem magyar az IP-m 

De akkor tiéd a helyes válasz.

Janou