Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeronymo
csendes tag
Halee!
Tegnap vettem egy Toshiba L300-20L típusú gépet stk minden, 1 a probléma, semmi drivert nem adtak hozzá. Szépen hazamentem, rá az XP és szedegettem le a drivereket minden, de kb 3/4e egyáltalán nem megy. Namost a kérdés az, vagyis kérdések, hogy lehet e az az ok, hogy ez a típus vistára van kiépítve és nem szereti az xpt, esetleg valami xp driver kell hozzá hogy minden menjen? Most megpróbálom még vistával elvileg úgy magának is felpakolja az alap dolgokat.
A másik dolog. WLAN-t hogy a fenébe csináljam meg XP alatt? akármit csinálok, az összes konfigot végigpróbáltam már, az összes legkisebb beállítást végignéztem de ugyanúgy semmit nem ír ki. Valakinek van ötlete mit tudnék ezekkel csinálni? Jó lenne ha tudnátok segíteni, mert Photoshophoz meg Directorhoz kellene a gép, de így nem nagyon tudom használni driverek nélkül :S
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- LEGO klub
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Path of Exile 2
- PlayStation 5
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Akciós üzleti laptop! HP EliteBook 840 G1
- HP probook 650 i5 8gen Windows 10pro
- Nagy Teljesítményű Acer Nitro Gamer Laptop 5 (RTX 3070) - GARANCIÁLIS 2026 VÉGÉIG!
- Prémium Hordozható Razer Blade Stealth Gamer Laptop 13" Karcmentes Állapotban
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14" 2.8K OLED 90Hz - Ryzen 7-5825U - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest