Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coolmat
őstag
válasz
jeronymo
üzenetére
Szia!
Korábban telepítettem egy ilyen notira XP-t mint amilyen a tied, a wifi-vel és az FN működésrebírásával megszenvedtem én is kicsit. Íme a hogyan telepítsünk XP-t L300-20L-re (sokadik felvonás):
1. Ha szeretnénk kihasználni a SATA örömeit (vagyis nem IDE módban működtetni a vinyót), akkor integrálnunk kell a megfelelő SATA drivert az XP telepítőbe. A driver letölthető innen, a leírás a driver integrálásához pedig elolvasható itt (érdemes az SP3-at is beleintegrálni a telepítőbe, ha nem lenne még benne).
2. Ha kész a tökéletes XP telepőnk SATA driverrel, átállíthatjuk a BIOS-ban a SATA-t AHCI módra, utána kutya kötelessége felismerni az új XP telepítőnknek a vinyót.
3. Ha fent van az XP jöhetnek a driverek. De nem ám ész nélkül, szépen sorjában. Kezdjük a legfontosabbakkal: chipset (az elérhető legfrissebb), VGA, hang (elérhető legfrissebb), LAN driver, WIFI driver. Utána még jöhetnek az egyéb apróságok (ha még maradt valami felkiáltójeles az eszközkezelőben).
4. Ha szeretnénk használni az FN gombbal elérhető extra funkciókat (fényerő állítás, touchpad letiltás stb.) akkor a Toshiba oldaláról töltsük le és telepítsük megfelelő sorrendben a következőket:
Common Module,
Assist,
Controls,
Hotkey Utilities for Display Devices,
Utilities,
Touchpad On/Off Utility.Valamelyik (nem emlékszem pontosan melyik) telepítésénél be fog szólni, hogy nem találja a Common Module-t, ne törődjünk vele, nyomjunk nyugodtan a továbbra.
-
polonic
félisten
válasz
jeronymo
üzenetére
Az előzőt nem neked írtam.

Neked most akartam.
A toshiba oldaláról töltötted a drivereket? A gyorsbillentyűkhöz a common module, controls és hotkey utility-t feltetted? A toshiba oldaláról származó WLAN-al sem megy?
Volt ilyen probléma, olvass vissza itt a topikban, lehet találsz megoldást rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL LATITUDE E5310 10GEN CORE I5 10310U HUN LAPTOP 8GB 256GB NVME SSD CAM BT WIFI WIN11 1Év GAR!
- Proc. hibás DELL Latitude 3510 Black i3 256 SSD alkatrésznek eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- FunXun BW-2328 hajszárító 1800 Watt / 12 hó jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- KARÁCSONYI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Janou