- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Toshiba Satellite L850-13M vélemény következik:
mivel nem előtelepített gépet vettem, nekem kellett intéznem a Windows telepítést. Nem véletlen, hogy így történt, mivel elég jó pénzt kértek el a Win7 installért. 3 napot vergődtem a megfelelő driverek beszerzésével (persze nem egyhuzamban, napi 3-4 órára kell gondolni), mert voltak eszközök, amik a Toshiba oldaláról letöltött driverekkel sem működtek (Bluetooth). Nagy nehezen megcsináltam mindent és regisztráltam a 'No matter what guarantee' akcióra is. Ennyit bevezetésként.
Magáról a gépről: abszolút masszívnak tűnik, jó összerakású gép, szvsz. Touchpad szépen használható, minden funkciója jól működik. Tükröződős a kijelző, de engem nem igazán zavar. Webkamera képe és a hang is jó. Beépített hangszórók kielégítőek. Billentyűzetet nehéz megszokni asztali gép után, de kellemes és gyorsabban tudok vele gépelni, mint az asztalival. A konfig nagyon jó (dióhéjban, a lustáknak: i3-2350 2,3GHz; HD7670M 1GB, 4GB DDR3, 640GB HDD), játékra is abszolút alkalmas. Személy szerint F1 2011 és NFS Hot Pursuit-t teszteltem, F1 bőven fut még ultra grafikán is (ekkor azért csökken szépen a fps), NFS HP már kicsit kényesebb, de 30fps felett van közepes beállításokkal és a látvány így is csodás. Jókat lehet vele játszani és nem is melegszik túlságosan, átlagosnak mondható. Lemezlejátszó kielégítő, viszont az USB aljzatok elhelyezése nekem nem tetszik, de ez személyes probléma. A lannal viszont akadnak problémák, ugyanis a csatlakozókra igen kényes, sokszor kell megmozgatni, próbálgatni. Ez a legnagyobb baja. Valamint: aki hosszan akarja használni akkuról, azt el kell szomorítanom, ugyanis elég gyenge az üzemideje. Őszintén szólva nem mértem le, de minimális fényerővel, WiFi és Bluetooth OFF, Power Saver módban olyan 2 óra 45 perc körül tippelem, talán 3 felett, de nem túl acélos. Játék közben ez még inkább kifejezésre jut (ami logikus). Alapból a gyártó 4 óra 30 perc üzemidőt adott meg, hát attól kevesebbet tud a kicsike.
Borítás megfelelő, nem majzolódik, ujjlenyomatok nem látszódnak meg, ízléses fehér külseje van, a csajoknak bejönPersze nem ez a lényeg, de eddig mindenki azt hitte, hogy ez valami Apple gép (nők...)
Összességében első laptopnak tökéletes, sőt, több, mint az. Korrekt gép, de őszintén szólva nem akarom elkiabálni, majd pár év múlva jelentkezem egy beszámolóval, hogy hogyan is szerepelt az évek folyamán.
Egyelőre annyit tudok mondani, hogy csak ajánlani tudom, viszont fontos dolog: akinek nincs kedve sz*rakodni a driverekkel és az op.rendszerrel, előtelepítve vegye! Sok fárasztó órát meg lehet így spórolni.Nem valami összeszedett és rendezett beszámoló, ettől tudnék jobbat, de a lényeg benne van. Remélem valakinek hasznára válik az írás.
Üdv.Áron
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Parkside szerszám kibeszélő
- Battlefield 6
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Új Lenovo ideapad Slim 5i Multimédiás Laptop -35% 16" Brutál i5-1245U 10Mag 16/1TB IPS FHD+
- Asus Zenbook Pro 15 i7 7700HQ/1050ti 4GB/16GB RAM/100% sRGB
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 1 Intel Core i5-10310U
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest