Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- POCO X6 PRO 5G VS Samsung Galaxy A54 - AnTuTu v10
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
Üdv.
Megvettem a Toshiba Satellite L850-13M típusú laptopot, amivel meg is vagyok elégedve úgy ~3 óra használat után, viszont a driverekkel rohadtul megszenvedtem. A gyár oldaláról, a magyarról letöltöttem mindent, fel is raktam. Fogalmam se volt sok dologról, hogy mi micsoda, nekem csak a hardver elemek illesztői kellettek volna. Úgy tűnik, hogy minden működik, viszont a Bluetooth nem. Sok drivert próbáltam, nem akar megjelenni, valami baj van vele. A device managerben jelzi, de valami hibát ír és a Windows emiatt leállította. Gép restart után már az eszközkezelőből is eltűnik. Kétségbe vagyok eléggé esve, mert ennyire nem szoptam meg még soha egyszerű driverekkel. Ki tudja, lehet a kártyaolvasó sem működik, azt sem tudtam letesztelni még, valamint az USB 3.0-t sem. Áhh, felidegesít. Van valami Unknown device is az Eszközkezelőben, nem tudom mi lehet.
Valaki tud esetleg segítséget nyújtani? :S Első laptop...⭐ Revolut meghívó ajándék 7500 Ft bónusszal | Raiffeisen Bank meghívó változó ajánlói bónusszal ⭐ Kérd privát üzenetben tőlem!
-
senior tag
válasz mr_ricsi #10208 üzenetére
Könnyű ezt így mondani, hogy előretelepített, de ha +15000 forintot kérnek érte, megfontolandó. Emellett meg kell tanulnom, mert nem rohanhatok mindig a szervizbe, ha valami szoftver probléma adódik. Szerintem meg fogom oldani a problémát, ugyanis úgy tűnik, mintha működnének a dolgok (kivéve a Bluetooth, az a rendes driverrel se akar találni eszközt). Most a hétvégén nem leszek itthon, elég gáz, de majd ha hazaérek, újratelepítem a Win-t és szép lassan, kapkodás mentesen nekifogok pakolgatni fel a cuccokat.
A linket pedig köszönöm.
⭐ Revolut meghívó ajándék 7500 Ft bónusszal | Raiffeisen Bank meghívó változó ajánlói bónusszal ⭐ Kérd privát üzenetben tőlem!
-
senior tag
válasz mr_ricsi #10212 üzenetére
Szerencsére sikerült megoldanom, már csak a VGA szarik valamit, de az nem egyedi eset. High performance beállításon az F1 2011 töltésnél fagy, utána pedig a Windows valami olyat ír, hogy "Display driver has stopped working and recovered". Ez a Toshiba hivatalos driverrel.
Letöltöttem az AMD oldaláról valami telepítőt, de az nem talált kompatibilis eszközt, ennél fogva valahonnan máshonnan kell néznem illesztőt hozzá. Töltök egyet, reméljük az megoldja majd.⭐ Revolut meghívó ajándék 7500 Ft bónusszal | Raiffeisen Bank meghívó változó ajánlói bónusszal ⭐ Kérd privát üzenetben tőlem!
-
senior tag
Sziasztok!
Toshiba Satellite L850-13M vélemény következik:
mivel nem előtelepített gépet vettem, nekem kellett intéznem a Windows telepítést. Nem véletlen, hogy így történt, mivel elég jó pénzt kértek el a Win7 installért. 3 napot vergődtem a megfelelő driverek beszerzésével (persze nem egyhuzamban, napi 3-4 órára kell gondolni), mert voltak eszközök, amik a Toshiba oldaláról letöltött driverekkel sem működtek (Bluetooth). Nagy nehezen megcsináltam mindent és regisztráltam a 'No matter what guarantee' akcióra is. Ennyit bevezetésként.
Magáról a gépről: abszolút masszívnak tűnik, jó összerakású gép, szvsz. Touchpad szépen használható, minden funkciója jól működik. Tükröződős a kijelző, de engem nem igazán zavar. Webkamera képe és a hang is jó. Beépített hangszórók kielégítőek. Billentyűzetet nehéz megszokni asztali gép után, de kellemes és gyorsabban tudok vele gépelni, mint az asztalival. A konfig nagyon jó (dióhéjban, a lustáknak: i3-2350 2,3GHz; HD7670M 1GB, 4GB DDR3, 640GB HDD), játékra is abszolút alkalmas. Személy szerint F1 2011 és NFS Hot Pursuit-t teszteltem, F1 bőven fut még ultra grafikán is (ekkor azért csökken szépen a fps), NFS HP már kicsit kényesebb, de 30fps felett van közepes beállításokkal és a látvány így is csodás. Jókat lehet vele játszani és nem is melegszik túlságosan, átlagosnak mondható. Lemezlejátszó kielégítő, viszont az USB aljzatok elhelyezése nekem nem tetszik, de ez személyes probléma. A lannal viszont akadnak problémák, ugyanis a csatlakozókra igen kényes, sokszor kell megmozgatni, próbálgatni. Ez a legnagyobb baja. Valamint: aki hosszan akarja használni akkuról, azt el kell szomorítanom, ugyanis elég gyenge az üzemideje. Őszintén szólva nem mértem le, de minimális fényerővel, WiFi és Bluetooth OFF, Power Saver módban olyan 2 óra 45 perc körül tippelem, talán 3 felett, de nem túl acélos. Játék közben ez még inkább kifejezésre jut (ami logikus). Alapból a gyártó 4 óra 30 perc üzemidőt adott meg, hát attól kevesebbet tud a kicsike.
Borítás megfelelő, nem majzolódik, ujjlenyomatok nem látszódnak meg, ízléses fehér külseje van, a csajoknak bejön Persze nem ez a lényeg, de eddig mindenki azt hitte, hogy ez valami Apple gép (nők...)
Összességében első laptopnak tökéletes, sőt, több, mint az. Korrekt gép, de őszintén szólva nem akarom elkiabálni, majd pár év múlva jelentkezem egy beszámolóval, hogy hogyan is szerepelt az évek folyamán.
Egyelőre annyit tudok mondani, hogy csak ajánlani tudom, viszont fontos dolog: akinek nincs kedve sz*rakodni a driverekkel és az op.rendszerrel, előtelepítve vegye! Sok fárasztó órát meg lehet így spórolni.Nem valami összeszedett és rendezett beszámoló, ettől tudnék jobbat, de a lényeg benne van. Remélem valakinek hasznára válik az írás.
Üdv.Áron
[ Szerkesztve ]
⭐ Revolut meghívó ajándék 7500 Ft bónusszal | Raiffeisen Bank meghívó változó ajánlói bónusszal ⭐ Kérd privát üzenetben tőlem!
-
senior tag
Üdv.
Toshiba Satellite L850-13M típusú laptopom van, amiben Radeon HD7670M videókártya dolgozik. Sajnos az AMD Auto-detect nem ismeri fel az eszközt, viszont a gyártó oldalán levő Catalyst Control Center pedig nem a legfrissebb. Honnan tudnám letölteni a laptopomhoz a legújabb CCC-t?
-
senior tag
válasz Dhampir #10581 üzenetére
Működik, nincs is vele probléma. Viszont nem ártana valami frissebb, szerintem.
Vagyis az F1 2012 nem indul el, de ez nem egyedi eset, laptopokon nem nagyon akar működni.⭐ Revolut meghívó ajándék 7500 Ft bónusszal | Raiffeisen Bank meghívó változó ajánlói bónusszal ⭐ Kérd privát üzenetben tőlem!
-
senior tag
Fogalmam sincs mi az, ami akadályozhatná. Amikor letölti az AMD auto-detect programot, utána kijelzi, hogy nem talált kompatibilis eszközt.
Mi lehet a gond?⭐ Revolut meghívó ajándék 7500 Ft bónusszal | Raiffeisen Bank meghívó változó ajánlói bónusszal ⭐ Kérd privát üzenetben tőlem!
-
senior tag
válasz Balázs1986 #10594 üzenetére
32bitet raktam, igazából fogalmam sincs miért. Többet érne 64bitest rakni?
Amúgy köszi a linket!⭐ Revolut meghívó ajándék 7500 Ft bónusszal | Raiffeisen Bank meghívó változó ajánlói bónusszal ⭐ Kérd privát üzenetben tőlem!
-
senior tag
válasz Balázs1986 #10594 üzenetére
Dupla, DEL
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz Balázs1986 #10597 üzenetére
Tehát ha raknék egy 64bites Windows 7-et, sokkal gyorsabb lenne a számítógépem?
-
senior tag
válasz Balázs1986 #10600 üzenetére
Nah akkor hajrá, mindjárt nekifogok
Kösz a segítséget!⭐ Revolut meghívó ajándék 7500 Ft bónusszal | Raiffeisen Bank meghívó változó ajánlói bónusszal ⭐ Kérd privát üzenetben tőlem!
-
senior tag
válasz Pierre_HuN #11100 üzenetére
Üdv.!
A minap azon gondolkodtam, hogy miért nem működik az L850-13M-ben az Intel VGA. Utánaolvastam és azt láttam, hogy nem csak nálam van ez így. Ez valami Toshiba típusfüggő dolog?
Valamint még valami: utoljára augusztusban töltöttem le VGA drivert, na majd ma lecsekkolom. Meg is örültem, mert az angol nyelvű oldalon 2013-ban, azaz idén már töltöttek fel egy újat. Letöltöttem, erre ugyanaz, mint a régi. AMD oldaláról pedig természetesen a detector nem talál megfelelőt. Erre sincs alternatív, biztonságos megoldás?
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
senior tag
válasz Zoli133 #11104 üzenetére
Elnézést a késői válaszért, a koleszos net hagy némi kívánnivalót maga után +a PH! se volt elérhető mostanság. Azóta megkérdeztem a Toshiba Supportot is, simán leráztak egy egyszerű magyarázattal.
Egyébként van arra mód, hogy a gyári AMD Catalyst drivert feltelepítsem gond nélkül az L850-13M-re? A Toshiba oldalán nem igazán van friss letöltés és már elegem van ebből.
-
senior tag
Nah most működik. Viszont azt írja, hogy HD7600M series kártya van benne, régen direkt 7670M-et írt. Ez normális?
-
senior tag
válasz #65388800 #11152 üzenetére
Hmm, érdekes. Nah mindegy, ha nem látok hőmérséklet növekedést játszás közben, valamint FPS romlást, akkor fent hagyom ezt a drivert.
Tavaly augusztus óta van meg a gép, vigyázok rá nagyon. Viszont a touchpad körül nem kopik a műanyag. Ettől félek amúgy én is, hogy majd jelentkezni fog.
-
senior tag
L850-13M-be 1333MHz-es DDR3 RAM megy. Maximum bővíthetőség 8GB. Ha szeretnék +4GB-t venni bele, milyen típusú ramot kell vennem? Csak sima DDR3 vagy mit nézzek vásárláskor?
-
senior tag
-
senior tag
Mi lehet a hibaforrás, amennyiben az L850-13M laptopom sleep módból spontán visszakapcsol?
Le volt csukva, külső beviteli eszköz nem volt csatlakoztatva, nem lett megmozdítva se. Ezt csinálja már napok óta és idegesítő.Amúgy meg írni fogok majd megint egy beszámolót a gépről, mert itt koleszban jól megkínozzuk mostanság a lapost a hardcore, 7-8 órás FIFA 13 bajnoksággal. Nem ígérek semmit, de meg fogom majd írni a tapasztalatokat.
-
senior tag
#11304 Balázs1986: Nekem azóta megszűnt a probléma.
#11305 Kbali: nem volt semmi csatlakoztatva, ahogy leírtam.Viszont új probléma jelentkezik: néha spontán szétcsúszik a kép és elkezd csíkozódni. Újraindítás után megszűnt a probléma. VGA driverre gyanakszom megint, mivel a Toshiba oldalán elérhetőt használom és az elég réginek mondható.
Kipróbálom most a 13.2 beta 7-et, aztán meglátjuk mi lesz.A laptop teljesítményén kívül annyira nem vagyok megelégedve vele (L850-13M), de csak augusztus óta van meg, úgy hogy még ráérek véleményt alkotni. Úgy érzem, hogy ez egy problémás gép, sok gyermekbetegsége van (pl. touchpad kopás, VGA problémák, masszívság hiánya). Valahogy nem tudom megmondani ennyi idő távlatából, hogy megérte-e. Mindenesetre mindig van valami, amivel gondom van és ez egy átlag user számára nem előnyös. Én általában meg tudom oldani a problémát, de húgom a képernyő csíkozódásnál konkrétan pánikolt és a legtöbb ember, aki csak használni szeretné, szerintem ilyen.
-
senior tag
Az normális, hogy játék alatt amíg nem melegszik be a gép, addig normális, majd amikor már meleg és a ventilátor elkezd dolgozni (vagyis inkább 5 másodpercenként befúj egy nagyot) akkor hirtelen beszaggat?
-
senior tag
válasz Balázs1986 #11496 üzenetére
Fura, mert a Toshiba driverrel ilyen gond nem volt, sőt: FullHD-ben tudtam a TV-n játszani az F1 2012-őt gond nélkül. Csak az pont nem volt stabil, mert néha a Windows kikapcsolta, vagymi.
Mindenesetre most letöltöm 13.4 Catalyst drivert és majd tesztelem van-e változás. Hőmérsékletet mivel tudom mérni pontosan? Van HWMonitor Pro verzióm, csak nem tudom, hogy megbízható-e.
-
senior tag
válasz Balázs1986 #11501 üzenetére
Leellenőrzöm és majd jelentkezem.
-
senior tag
Letöltöttem több drivert is a Guru3D-ről és nem működnek:
AMD_Catalyst_13.2_Beta7
AMD_Catalyst_13.4_vista_win7_win8_64_dd_ccc_whql
AMD_Catalyst_13.5_beta2Viszont a régi, konkrétan ez (13-1_mobility_vista_win7_win8_64_dd_ccc_whql) működik.
Na most mi legyen?
-
senior tag
L850-13M-mel hasonló problémám van. Nem melegszik túl, viszont játék közben egy idő után elkezd nagyokat fújni a venti és ilyenkor elkezd a játék akadni. Alapvetően nincs gond vele, csak ez és ez is csak játszás miatt.
BIOS frissítés előtt mit ajánlott elvégezni? Mennyire nehéz egy ilyen művelet? ITT van hozzá leírás, de elég bonyolultnak tűnik, viszont ajánlatos lenne.
-
senior tag
Hallottatok már olyanról, hogy valaki karbonoztatta a laptopjának borítását? Láttam pár képet és elég jól nézett ki. Arra gondoltam, hogy ha lejár a gari a fehér laposomról, akkor talán bevállalok egy ilyet. Mondjuk a billentyűzet gombjai fehérek maradnának és az nem túl jó, de alapvetően jól fest a dolog, kérdés, hogy lehetséges-e házilag, biztonságosan.
-
senior tag
válasz VMatteo #11630 üzenetére
Csak ahhoz, hogy tökéletes legyen a végeredmény, szét kellene szedni. Azzal pedig buknám a garanciát szerintem. A másik gond, hogy a kijelző borítását is le kéne hámozni róla valahogy, mivel nem szeretnék egy összevisszaságot. Fogalmam sincs erre Szerbiában foglalkozik-e valaki ilyesmivel plusz, hogy megbízhatóan szét tudná-e kapni a gépet.
Pedig tök jól festene, így utólag már bánom, hogy fehér laptopot vettem.
-
senior tag
Nem merem megcsinálni, de érthetően leírtad, úgy hogy köszönöm szépen
Biztos vagyok benne, hogy meg fogom egyszer csinálni, de egyelőre nem merek belevágni. Pedig eléggé ráindultam a témára, rohadt jól festene úgy a gép...⭐ Revolut meghívó ajándék 7500 Ft bónusszal | Raiffeisen Bank meghívó változó ajánlói bónusszal ⭐ Kérd privát üzenetben tőlem!
-
senior tag
válasz Taoharcos #11640 üzenetére
Igen, erre gondoltam én is.
Aztán ha majd lejár, elkezdhetek gondolkodni a megvalósításon. Habár úgy gondolom, hogy akkor sem merem majd vállalni egyedül.⭐ Revolut meghívó ajándék 7500 Ft bónusszal | Raiffeisen Bank meghívó változó ajánlói bónusszal ⭐ Kérd privát üzenetben tőlem!
-
-
senior tag
Sajnos megint egy kérdéssel jövök, ami hibához kapcsolódik.
Az alábbi probléma jön elő monitorra történő rákapcsolás esetén, hosszabb idő után:
VideóEzt mi okozhatja?
-
senior tag
válasz Zoli133 #11706 üzenetére
A driverre gyanakszom, ugyanis sűrűn-sűrűn újra szokott indulni (ugyanis az AMD CCC-nek a logója néha megjelenik egy villanás után a tálcán).
Gyári Toshiba driver elég gagyi és régi, ezért AMD-t használok. Lehet, hogy leváltom.⭐ Revolut meghívó ajándék 7500 Ft bónusszal | Raiffeisen Bank meghívó változó ajánlói bónusszal ⭐ Kérd privát üzenetben tőlem!
-
senior tag
Ez nem hekkelt, gyári 13.6 beta. Most minden rendben van. Az a baj, hogy szoktam néha játszani is és a Toshiba driverrel sokkal alacsonyabb a FPS + mintha jobban is melegedne. De most szerencsére rendben van.
-
senior tag
válasz #04441088 #11718 üzenetére
Szia!
Ahogy néztem a lapost, ez is olyan anyagból készült, mint a többi L850-es. Nekem L850-13M van.
Tapasztalataim:
- touchpad mellett jobbról és balról ha megnyomod a műanyagot, ropog
- billentyűzetet tartó műanyag valami mozog
- a kijelző hátoldala, avagy ahol a Toshiba felirat van ujjnyomásra behorpasztható (természetesen nem látszik meg rajta vagy ilyesmi, de eléggé gyenge anyagra vall)
- játék közben a ventilátor furán működik, ha bemelegszik a gép (ez lehet régi BIOS gond, azt nem frissítettem még)
- csak gyári Toshiba VGA driver ajánlott hozzá, amit nem szoktak frissíteni (persze lehet rakni AMD-t is, de nekem azokkal általában szarás van)
- gyenge az üzemideje (pontosan nem tudom, de olyan 3 óra körül van)Összességében jó laptop, de ha játszani akarsz, venned kell mellé egy hűtőt is mindenképp. Arra a Cooler Master CMC3 modelljét ajánlanám.
Ez az első laptopom és megmondom őszintén, nem vagyok vele elragadtatva. Nagyon vigyázom, de még így is sűrűn járok ide kérdezni. A szobatársam Dell-je szerintem sokkal komolyabb vétel volt és jobb is.[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz Balázs1986 #11722 üzenetére
Egy átlag júzer nem akar foglalkozni azzal, hogy nekiáll kitisztítani a laptopot vagy pasztázni. 1 évig nem szeretném, hogy szervizt lásson a masina. Én így vagyok vele. Majd az évfordulón elviszem kitisztíttatni. Szinte soha nem használtam semmilyen pokrócon és amikor ölben használtam, akkor is ügyeltem rá, hogy a szívó rész szabad maradjon. Ennek ellenére folyamatosan valami gebasz van vele és ide járok kérdezősködni, mert nem tudok vele mit kezdeni. Zavaró. Azt hittem, hogy egy akkori áron 590 eurós géptől többet várhatok, de ettől nem.
Nem lebeszélni akarom róla (#11718) staker-t, csak szerintem gondolja át kétszer is a Toshibát, mint gyártót ebben a szegmensben. Szobatársamnak Dell Inspiron 15R-5521 van és olcsóbban vette pár hónapja, de sokkal masszívabbnak és megbízhatóbbnak tűnik.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz Balázs1986 #11730 üzenetére
Egy bizonyos szintig egyet is értek veled. Az viszont, hogy még az 1 éves kor előtt már pasztázni kell, nem gondolom, hogy normális dolog. Pont ezért nem ajánlom neki az L850 szériát.
Mellesleg: újabb hiba. Sleepbe raktam, elmentem fénymásolni. Visszajövök, kapcsolnám fel, erre fekete képernyő. Sleep újra. Visszakapcsolom, ugyanígy. Valamennyi háttérvilágítás van, de semmi több.
Csak úgy sikerült újra működésre bírnom, hogy kivettem az akkut. Erről végképp fogalmam sincs, hogy mi okozhatja.⭐ Revolut meghívó ajándék 7500 Ft bónusszal | Raiffeisen Bank meghívó változó ajánlói bónusszal ⭐ Kérd privát üzenetben tőlem!
-
senior tag
-
senior tag
Na, megérdeklődtem. Amennyiben semmi baja nincs, a tisztítás nem ingyenes. Ha úgy gondolom, hogy gyorsan melegszik, el kell küldenem Belgrádba a hivatalos márkaszervizbe és ott ellenőrzik az értékeket diagnosztika segítésével. Amennyiben indokoltnak tartják a tesztek alapján, garancia alatt elvégzik a tisztítást. Viszont ha nem, akkor választhatok, hogy fizetek, vagy visszaadják.
-
senior tag
Többe kerül eljuttatnom BG-ba, mint amennyibe egy szervizben kerülne a tisztítás. Ott tuti megcsinálják és a várakozási idő is max. fél nap, míg a márkaszervizben lehetséges, hogy elutasítják mondván, hogy semmi baja.
Az ügyfélszolgálatot hívtam telefonon, nem emailben kérdezősködtem. Nagyon korrekt volt a faszi és segítőkész volt, ezért le a kalappal. Megpróbálnám én szívesen eljuttatni hozzájuk, de akkor lapos nélkül maradnék jó időre és programozás vizsgára elég nehéz úgy felkészülniÚgy hogy egyelőre mérem az értékeket és ha rendellenesnek fog tűnni, majd meglátjuk mi lesz. Jól jönne egy tisztítás, de várok vele még.
-
senior tag
válasz Stevan87 #11800 üzenetére
Attól függ mit csinálsz vele 1,5 óráig. Tegnap teszteltem az enyémet (L850-13M), hát 2 óra 20 percig jutottam vele netezéssel meg YouTube-bal. Nem túl acélos.
-
senior tag
válasz Balinkó29 #11839 üzenetére
Én mindenképp 4GB RAM-mal szerelt gépet néznék, szerintem nem kerül sokkal többe és ha netán később szükség lenne rá, nem kéne utólag szarakodni a + ram beszerzésével. De ez csak az én véleményem.
-
senior tag
L850-13M gépemnél a hűtőpad által továbbított levegő nem ér el két nyílást. Valaki meg tudná mondani, hogy hol helyezkedik el a VGA az ilyen vagy hasonló gépben, hogy tudjam melyik nyílásra irányítsak levegőt?
szerk.: olyat tapasztalt már valaki, hogy játékban (pl. F1 2012) stabil a fps, majd amikor a venti befúj egy nagyot, leesik egy pillanatra 10-12-re? Mert nálam most ez a helyzet és így játszhatatlan az egész.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz Balázs1986 #11846 üzenetére
Hoppa, ez igen Köszönöm szépen. Gondoltam rá, de magam nem tudom megcsinálni :S Attól félek, hogy kárt teszek benne és ugrik a garancia.
-
senior tag
válasz Balázs1986 #11848 üzenetére
Mostanában nem sűrűn járok Szegedre, de ha megyünk netán gokartozni vagy valami, majd dobok egy üzenetet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Facebook és Messenger
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5 Pro teszt
- Tőzsde és gazdaság
- BestBuy ruhás topik
- Milyen videókártyát?
- Anime filmek és sorozatok
- Apple notebookok
- További aktív témák...
- Asus VivoBook Max X541UVK , i5-7200U, 8GB DDR4, 120 GB SSD, Intel + NVIDIA GeForce GPU
- HP 15s-fq2000 laptop 15.6", i5-1165G7/16GB/512GB SSD, WIN11 Pro
- DELL Latitude 5400 14" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- DELL Latitude 7390 13,3" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- Asus ZenBook Flip 13-UX36EA, I7-1165G7, 16GB DDR4, 256GB NVME, 1ÉV GARI, ÁFÁS SZÁMLA
- DELL Latitude 5590 (Core i7-8650U / 16GB / 512GB / 15,6" FullHD IPS) Szép állapot, ÁFA-s szla
- Thinkpad E14 Gen2 14" FHD IPS i7-1165G7 Iris Xe G7 16GB 256GB NVMe magyar
- 17" HP ProBook 470 G5 (Core i5-8g / 16GB / 120GB/ 17,3" FullHD IPS/ GeForce 930MX 2GB) ÁFA gar
- Egyszerű használatra laptopok eladóak
- Dell Latitude E5530 Core i5 3230M /8GB RAM / 120GB SSD / FHD 1920x1080 / Windows 11
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest