Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• warcat

veterán

válasz Frod #3703 üzenetére

Ez szép-szép meg logikus(-nak tűnik),de te megelőlegezel olyasmit a játéknak,amiben én nem vagyok ilyen alap szinten biztos:hogy hónapokkal később is még le fog kötni,lesz tartalom,ami elég lesz és ott tart a kiegészítők megjelenéséig,majd e feltétel teljesülése után a season pass keretében hónapokkal később megjelenő dlc-k is minőségiek lesznek (értsd: max 2-3 óránál több tartalom).És persze,hogy a csalók nem barmolják szét az egészet.

A +6000 forint meg nem korrekt.A legolcsóbb elérhető gold verziót a legolcsóbb elérhető alapverzióval kell összehasonlítani.Brazil haver hiányában nincs 33 dolláros :((( Gold nuuvemről, így marad vagy a digitális 18750 forint környékén vidékieknek,vagy a 18999-es személyes átvétellel (ha van ilyen) 576-nál,egyébként 19989.

A legolcsóbb alapverzió kulcsboltban(normális) perpill 33.69€,de ha nem akarsz ebben bízni,ott a Greenmangaminges -30% kuponnal 27.99 font 11.337 Ft.

Ezen a ponton igen közel járunk a 9000 forintos,30 eurós határhoz,márpedig ennél viszonteladóknál biztos nem lesz drágább a SP(még a fenti 29.99 fontos konzol árat egyben átrakva pc-re sem,mert a 25%off kuponok vagy sima kedvezmény formájában kb mindig elérhető)
    2 játék árát odaadod nekik fél évre előre, visszatérítési lehetőség nélkül,bízva benne,hogy majd egyszer megfelelő ellenértéket megkapod érte,szerintem ez nem olyan egyértelmű választás.

Például kíváncsi vagyok,hogy a 90€+ környékén vett Battlefront Ultimate tulajok mennyire boldogok most a vételükkel :))

Konzolosokat viszont totál megértem,az argentin kapcsolat volt itt azt hiszem emlegetve,annyiért miért ne,és ott a csalás sem fenyeget ilyen szinten.

Új hozzászólás Aktív témák