Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
ceripapa
aktív tag
válasz
ZsyfKo
üzenetére
Pve -re én a köv buildet használom video
Én kicsit változtattam amit írt , rámentem a fegyelmezettre így a headshot dam helyett crit dam-t pakolgattam és nem használok mobile cover-t .
Melóba vagyok így csak statokat írok : 7999 firep. , 3825 életerő , 2800 elektronia
M700 Jobb tulajdonságokkal nem esett -> Decisive( ölés után köv lövés crit ) , Prepared(30m < esetén 15% dam ), Elevated()
169K asszem most a sebzése a m700-nak így , 1 mob 1 hit ( fejlövés esetén )
Én aranyba tolom :
Vért : 8% sebésbonusz vérten, 10% extra sebzödés , 26% extra tp
Mask : 9% elite sebzés , 13% extra tp
Térdvédő : 3x jutalom elismerések után ( nagyon fontos ) , 56% extra tp , 10% armor pen
Táska : 200% skillpower bonust ( Tűzerő + életerő), CHD : 8% ,
Kesztyű: Skull gloves : (Nincs aktiv setted akkor 15% dam bonuszod van ), Sniper flat dam :4500, CHD: 16% , CHC 5%
Fegyvertok: (alpha mivel ennek volt a legjobb statja + armorja)így van 125% Extra tp ( erre emlékszem majd teszek fel képet is ha kell )
Térdvédő miatt , ha fejlövéssel ölök : 6k xp felett kapok egy mobért -> 400k xp egy láda ~ 67 mob egy láda
Ha full boosted vagyok , (tactical link + pulse ) akkor a heavy armored mobokat 1 lövéssem ölöm, mindenki más alapból egy lövés . (megölsz egy mobot a köv lövésed crit ugye )A map ami van a videoba a buszállomás , ott kb 1 kör egy láda ( ~ 3,5 perc ) + a dropp
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vicces képek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Call of Duty: Black Ops 6
- Anime filmek és sorozatok
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- További aktív témák...
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Ryzen 9 9950X 16C/32T Processzor! Tray
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest