Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
yogibear
addikt
Milyen meglepő, hogy egy hét alatt a második meccsét adja el a Vidi HT/FT-vel megint 41-es oddson... nagyon kellhet a pénz...
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
törölt tag
válasz Soulfly842 #178400 üzenetére
A sztárcsapatokkal mindig így járok. Éjjelről Kawasakit még bemákoltam utolsó perces góllal és nézegettem: Ingolstadt, Dresden és Heidenheim, Galata 2x vagy felett szorzókkal hozták volna DNB és trixie szoktam ilyeneket. Kár helyettük ma nagyon bedumáltam magamnak a nagy bajnokságokból Chelsea, Bayern és Real. Az Atletico is bukta lett volna, a Liverpool is vesztésre áll, ha még a Dortmund se nyer, jól járnak ma az irodák. Persze mikor nem járnak jól! Nevetséges már hány cég van a világon.
-
Aventador91
őstag
ac milan +2 1.7-ért? vagy annyival szarabb az ac milan hogy simán kikaphat hendivel is?
-
Aventador91
őstag
barca 1,5 over 77. perc 2.10
-
Aventador91
őstag
válasz Aventador91 #178404 üzenetére
egy sima overrel jobban jártam volna..
-
akyyy
senior tag
Találtam egy ilyen androidos játékot (iphonra , és böngészőbe is van), leginkább blackjack meg póker, de meglepődtem, hogy sportfogadás is van benne. ráadásul nem kell valódi pénzt feltenni, hanem a játékban eljátszható pénz van csak. Tudom, hülyeség, nem nyerek vele semmit, de legalább nem a valódi pénzt költöm így el
Csak kicsit macerás, csak a főbb bajnokságok vannak benne (de legalább nb1 van), de nem lehet se keresni stb.
Esetleg tudtok hasonló alkalmazásról ami müködik telón is, böngészőben is, ésa nem valódi pénzel fogadok?
-
törölt tag
Ma sikerült visszahozni a tegnapit. Leicester, Limasszol, Inter, Leipzig és nyitott még Lille, Olympiakosz, Man City
kötésben Leicester DNB, Leipzig, City hármast mertem csak
akyyy: tippmix.hu megcsinálod a szelvényt és screenshot, aztán megnézed az eredményeket nyertél, vesztettél volna
-
zsolti72837
addikt
válasz #86564352 #178407 üzenetére
Van egy ilyen app is amin meg lehet csinálni a szelót téttel, és megmutatja, hogy az ember mekkora +ban vagy -ban lenne.
Nem ugrik be a neve.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
törölt tag
Granada vezet! De jó lenne kitartanának! Amit EL-ben elbuktam miattuk, most adják vissza.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sokáig nem tartott, a Huesca már fordított is. Mindegy, azért aprót megért a DNB. GG legalább már jó így.
-
Prien
addikt
Még amiket kigondoltam, de nem raktam, azok se jöttek volna. Kicsit most jobb is, hogy pihenek és csak kívülről figyelem az eredményeket.
Azért a Fenerbahce meglepett ma és a Barcelona döntetlen is.A kevés is több a semminél.
-
törölt tag
válasz Prien #178411 üzenetére
"Még amiket kigondoltam, de nem raktam, azok se jöttek volna."
Mondhatjuk úgy nyertél! A délutáni meccsek jók voltak, gondolkoztam én is estére még mit, aztán inkább filmet néztem. Milyen jól tettem! Most nézegetem az esti eredményeket:
Róma 35 perc emberelőnyben nem tudott nyerni
Benfica is csak döntetlen
PSG gól se
Celtic cumi
csak a Manchester nyert és GG isMa este viszont menni fog Sevilla DNB & Porto és Brugge & Köbenhavn
-
akyyy
senior tag
válasz zsolti72837 #178408 üzenetére
valami BETUP nevű appot találtam, ez valamiben jobb, valamiben roszabb mint a másik:
több bajnokság (de nb2 ebben sincs), lehet keresni is, viszont nincs asztali mód -
-
paatrick
őstag
Mit mondjuk erre báttyák viszlát +70e
Fantasztikus végjáték volt és az utolsó akcióból a 95. percben sikerült Bentekének elrontani az estét
Pedig először X2-t akartam Crystal Palacera
[ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
Soulfly842
addikt
Ilyen kegyes még nem volt velem egy félbeszakított meccs sem
Tekintve, hogy ott nem jöttek a szögletek és a rendes játékidő nagy része letelt még izgalmas lett volna az a három szöglet....
Valaki nem tudja pontosan hány perc maradt a meccsből??? (Vitorul - Poli Iasi)
Nem mindegy... (bár gyanús, hogy ha jók lesznek a hátralévő meccsek már nem éri meg majd arra várni, kiveszem inkább a fenébe... )
Ha a Palmeiras meccsen nem lesz baj, akkor azt hiszem ma is éjszakázok. -
Soulfly842
addikt
válasz Soulfly842 #178417 üzenetére
Bár mondjuk DNB..
-
Soulfly842
addikt
válasz Soulfly842 #178417 üzenetére
Amikor a Sau Paulo pirosat kapott (utolsó emberként buktatott a védő, úgy, h. a játék képe eddig nem utalt rá, h. baj lehet) kivettem az összeget, ami nagyjából feleződött Mindegy, azt is becsülni kell.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Chelsea
Lazio - Bayern V & GG
Norwichkötésben mit kellene? Chelsea DNB, Bayern simán, Norwich? két BL meccs GG?
-
törölt tag
Spanyoloknál akad hiányzó, Tuchel összeszedte az angolokat, volt hétvégén pihentetés, nézők nélkül talán nincs hazai pálya előnye? (idegenbeli gól szabály vicces így üres stadionokban!)
A Chelsea az odds miatt ment, ne csak a Norwich papírformát tegyem. 300 forint apróval döntetlen trixie is: a mai két BL és holnap Real[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
Néztétek a holnapi Atalanta - Real Madrid odds-át?
2,87-es szorzó van a Real-ra, ami szerintem azért erős. BL-re azért mindig összeszedi magát a real és még DNB-re is 2,10! (utóbbi azért kecsegtető, max egy döntetlenre szerintem kihozzák azért)
Sokan fognak a Real-ra tenni szerintem, ez a szorzó csak lentebb fog menni.
[ Szerkesztve ]
-
Prien
addikt
Nem mertem hendivel rakni a Bayernt, meg is bántam.
A kevés is több a semminél.
-
pohár
félisten
válasz Prien #178425 üzenetére
nekem 1-1 szöglet kéne a BL meccsekre, és 2 sárga, vagy 1 piros az ATMA-tól, végre hozhatnák a mentalitásukat
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
törölt tag
Chelsea
Lazio - Bayern V & GG
NorwichEzek jöttek tegnap kötésben is 13x, feléből ma megy a Real DNB!
-
törölt tag
Man City nyer és nem kap gólt 2,2x tipp megtetszett, elfeleztem a Real DNB-re szánt tétet, menjen ez is.
-
törölt tag
Real! A korai piros után még élőben is tettem rájuk. A City ötlet is sikerült. Ma az EL-re a múltkori égés után csak 200 forintos kötés:
Braga kétesély, Manchester kétesély, Sahtar kétesély, Milan, Leicester, Rangers ez a hat meccs együtt 10,5x
-
f(x)=exp(x)
őstag
Több fiókot ugyanarra a személyre létre lehet hozni a Tippmixproban?
Igazából az a problémám, hogy felidegesített a Tippmixpro, és kizártam magam egy évre, hogy biztos ne őket, hanem az Unibetet használjam.
Igen ám, de arra nem voltam felkészülve, hogy ez a fiók gyakorlatilag össze van kötve minden Szerencsejáték.zrt-s honlappal. Magyarán mindenhonnan korlátoztam magam, így nem tudok nyugiba egy lottót se rakni.
Ezért kellene valami megoldás erre.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz f(x)=exp(x) #178432 üzenetére
Nem valószínű.
Név, lakcím, személyi számból simán azonosít, és ha tiltva vagy nem játszhatsz.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz f(x)=exp(x) #178435 üzenetére
Furcsa.
Nekem ez jött pár hete, azért írtam azt, amit...
Tájékoztatjuk, hogy előző levelünktől eltérni nem tudunk. A szabályzat értelmében a regisztrációját legkorábban 2021.05.30-án kérheti.
Továbbá az adat módosításhoz nem szükséges a regisztráció feloldása, mert a telefonszámát tudja módosítani a bejelentkezés után.Bízunk benne, hogy a segítségére lehettünk.
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz #04441088 #178436 üzenetére
Nekem azt írták vissza, hogy külön nem lehet önkitiltást végrehajtani (mármint a különböző oldalakon), idézték a jogszabályt, és hogy ettől nem tudnak eltérni. Majd alatta két sorral azt, hogy számomra engedélyezik a feloldást.
Kicsit furcsának is találtam, nem láttam túl nagy konzekvenciát. -
törölt tag
Kawasaki
Viborg
FrankfurtKötésben is kiegészítve Besiktas 5x
-
Soulfly842
addikt
Esküszöm óvatos voltam bíró úr! S igen, hiszek az 1,2-es szorzó esküdtszék előtti igazában, a törvényes megmásíthatatlan, mindent elsöprő erejében is! 20-as odds nál már az is további 4-es szorzót ad pluszba egy ilyen darabjáér'! s száztól már +20-at nyom ám a szorzónak oddcszába /pályán zajló hacacáréé!
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
A frankfurt tippmix tippje erősebb volt, mint a miénk :) jobban játszották meg.
-
törölt tag
válasz Soulfly842 #178440 üzenetére
Nekem is ők vitték a négyes kötést. A brémai muzsikusok elhúzták a nótájukat.
Wolfsburg
Leipzig
Dortmunddal, Bayernnel együtt kötésben is 4xLazio
-
törölt tag
Lesz minden Bundesliga meccs hazai? Legyen! Mert nagyon kell a Leipzig a kötéshez is.
-
törölt tag
Kettővel ég máris a Leipzig. Hát persze! Tegnap is az utolsó meccs vitte a kötést és ma is!
A Lazio is hátrányban. Merjem ezek után a Juventus után dobni a pénzt javításra A Wolverhampton DNB inkább tetszik.[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz #86564352 #178443 üzenetére
én szerencsére meccs overt raktam, először pedig Lipcse 1.5 overt akartam... eddig jó
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Soulfly842
addikt
Upsz... Leipzig-Mönchen Mönchengladbach 3-2.
-
törölt tag
Leipzig 93p mégis jött a 4x kötés
Apróval tettem még olyat Venlo és kétesélyben is, a Vitesse előrébb a tabellán viszont rosszabb formában. 6x odds volt a Venlo. Talán vírus miatt hiányzók? 1-1 félidőben[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Norwich & Monaco 2x
Atalanta & Inter 2x
Liefering & Innsbruck 2x
Udinese-Fiorentina D 3x
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bestbuy játékok
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Ingatlanos topic!
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Projektor topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.