Hirdetés
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mi történik egy netes csalás után?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SziberTomi
tag
Zürich lehet necces lesz még, első harmad után gólnélküli x...
iPhone 5S
-
stefyY
őstag
válasz SziberTomi #96001 üzenetére
1-0
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
choco01
addikt
válasz SziberTomi #96001 üzenetére
Jo lesz az, sok mindent hozhat ám ket harmad..
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
B-L-A-C-K
titán
Na toltam még egy ilyen kamit...
Plusz ment 2 buksza, egyiken 1 ezres másikon semmi, azaz -1K...
-
B-L-A-C-K
titán
Ez az Akadémia meccs nagyon kuckolja a fantáziámat x2-be, 1x nyertek még csak, van egy halom X-ük, szerintem simán jöhet, odds is jó...Lehet rádobok valamennyit, majd Taylor meccs közbe kiagyalom....
-
zolee5016
őstag
Na akkor lássuk mit csapkodnak a jégen finn tesóink..........
Lahti vezetés kellene az 1 felvonásban..........Tappara ma semleges..a törpiek meg X-re fel[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
stefyY
őstag
...ez a Karpat se ma fog leremizni
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
szab.tam
nagyúr
válasz zolee5016 #96030 üzenetére
a fagyasztott csirkék vs tampa meccsre én is nézegettem a d-t.
nagy kövér 0:0 vagy 1:1...
ez a 2 banda elég sok szelómat elvitte már.
legutoljára a totyogók hozták a szelómat, mert kivételesen bírtak 1 góllal nyerni, így megnyugodtam, és ezzel lezártam őket.
soha többet nem teszek rájuk.fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
expander
senior tag
ovatosan azzal a taylor veretessel, lehet, hogy az a 6 koruli szorzo tenyleg durva, de olyan sokkal nincsen tullove... viszont a 6.5o kerek 2-ert valoban megeri !
-
stefyY
őstag
Karpat 0-2...ilyenkor bezzeg jön a papírforma...
-
boratsagdiy
tag
Szerintetek IFK Helsinki jégkorong nyerni fog ?
Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.
-
boratsagdiy
tag
Én megraktam 1.60 odds volt rá szerintem ajándék . Bár én 100 % tudtam hogy nyerni fog .
Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.
-
férfiállat
tag
na nekem is ment a 2 darts over meg a 12-es tömegtipp
-
boratsagdiy
tag
Szerintem teljesen 2 esélyes meccs lesz taylor nagyon erős ! Bármi megtörténhet !
-
expander
senior tag
hajra, hajra! en annak drukkolok, hogy legyen egy izgalmas, jo meccs meg persze a fenernek es az iserlohnnak !
-
boratsagdiy
tag
Elég nagy tömeg tippnek tűnik Taylor bukása. nagyon 2 esélyes ez a meccs de szerintem Taylor hozza
-
expander
senior tag
válasz boratsagdiy #96043 üzenetére
moszkvai kezdo5osbol elvileg 3an nem jatszanak + fener hazai palya, 2 felett nekem megeri !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest