- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
samfishR
senior tag
válasz
zitromz
üzenetére
kézit mondod? mert azt tuti h behúzzák. bet365-ön csak 1,85 van rájuk, rakhatod, én is rakom nagyobb téttel őket. de lehet h várok még holnapig amikor kirakják a dnb-t és azt rakom, még nem tudom, de tuti h rakok rájuk
sztem mind a kétszer elverik a románokat. 
ja, látom foci is lesz ma, gondolom azt mondtad

-
rwin5
őstag
válasz
zitromz
üzenetére
Komolyan ez a hét.. valakik nagyon gazdagok akartak lenni
Én a Barca-Real után nem lepődök meg semmin, úgy néz ki ÚJPEST NYER... tegnap meg akartam rakni Debrecent azt hittem ilyen 3-0 lesz, és indulás óta 0-1.. de tudtam, hogy ezt a napot már ki kell bírni meccs nélkül. Ünnepek után újult erővel visszatérek 
-
stefyY
őstag
válasz
zitromz
üzenetére
Nem raktam mindet, linkeltem is, hogy ezek voltak a gyök2 alatti oddsú tutik mára...ezek közül kivettem a 2 teniszt pl., és még 1-2 meccset, ami bűzlött, csak 7 meccset raktam, lásd. fentebb. Kötésben is 10x fölötti odds lett volna rá, nem kis téttel mehetett volna...talán már bánom.
Néha lebeszélt róla. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
zitromz
tag
válasz
zitromz
üzenetére
elnéztem melyik a hazai thx bwin,mondjuk így is jöhetett volna simán

más:tutibb
Melyik versenyző vezet az első kör után? bwin
második helyről induló 5.0 odds(Massa)
harmadik helyről induló 6.5 odds(Alonso)
A 2 Ferrari nagyon jó starter,vettel sem rossz(1.hely) de nem játszanak 1 ligában
Még azt sem mondanám h 3 esélyes,a 2 Ferrarinak sokkal nagyobb esélye lehet elsőként elkezdeni a 2. kört ilyen hatalmas oddsok ellenére is
Massát teszem nagyobb,Alonsót kisebb téttel(tiszta ívről rajtol ami kedvezőbb lehet és odakeveredhet ő is akár) és élvezzük milyet gyorsul a ferrari,remélem bejön

-
-
-
zitromz
tag
válasz
zitromz
üzenetére
1.91 Orlando Magic +17,5
orlandóék kapnak 17,5 hendit és azzal nyerniük kell(kevesebb mint 17,5ös különbség lehet az oklahoma javára)1.91 Oklahoma City Thunder -17,5
oklama pontjaiból kivonunk 17,5et és még azzal is nyerniük kell(17,5nél nagyobb arányú pontot kell dobniuk)vhgy így nem?

-
válasz
zitromz
üzenetére
Dobd fel erre

127 Denver - Memphis (hosszabbítással) H 1,43
124 Milwaukee - Miami (hosszabbítással) V 1,33
121 *(0-16,5) Oklahoma City - Orlando V 1,74
136 A. Murray - J.M. Del Potro H 1,38
142 M. Kirilenko - M. Sharapova V 1,20
Eredő odds: 5,48021
Tét: 500 Ft
Várható nyeremény: 2740 Ft -
válasz
zitromz
üzenetére
Amúgy az ilyenek mint a Yeovil is fel bírnak ám baszni.
2-0 na mondom innen már meglesz, erre ugyanúgy elbalfaszkodják mint múltkor a MU.
Ott is már csak az kellett volna a szelvényhez, erre elkényelmeskedik.
De a chelsea is megér egy misét, csetlenek botlanak, képesek 2p-el a vége leőtt 2-0 ról leikszelni, erre most támadt kedvük megmutatni, hogy milyen fasza gyerekek.
-
válasz
zitromz
üzenetére
Az se jó.
Nem tudom mennyire ismersz. de minden típusban él az 1 meccs megy el dolog.
Ha simán rakom akkor 1-en, ha kombiba akkor mindig 1-el több mint amennyi mehetne
Még ezek is jók holnapra:
188 Olympiakosz - Giannina H 1,23
193 Admira Wacker - Salzburg V 1,60
189 Mura - Olimpija Ljubljana V 1,69
190 Rudar Velenje - Maribor V 1,80 -
sz_abika
addikt
válasz
zitromz
üzenetére
A januári plusz után, február minusz, meg a mai nap -8 még.
-20 az évre, ami ilyen 1000 tétek mellett nem szép, pedig 50-60%ban jönnek a tippek, csak a kötések nem.
Asszem itt az idő itthagyni ezt, és inkább inni, cigizni és kurvázni. Ezek is csak viszik a pénzt, de legalább egy kis időre örömet is okoznak. -
-
pohár
félisten
válasz
zitromz
üzenetére
ennyit tudok róluk csak

Olimpia is n of the best teams in Paraguay and in first two rounds they won once and tied in one match.This will be their first match this season on home field and I expect to start with victory.Olimpia's coach announced that he will play with strongest squad and the team who will face Diaz should look: Martin Silva; Salustiano Candia, Julio Manzur, Enrique Meza, Jorge Baez, Eduardo Aranda, Fabio Caballero, Blas Caceres, Tomás Guzmán, Enzo Prono and Juan Carlos Ferreyra.
On the other side Diaz is newcomer in Primera Division but they started excellent with 2 victories.They beat another newcomer in first match Dep.capiata 2:1 and than they won again Sp.Luqueno 1:0.Diaz is classic home team as most teams in Paraguay and I expect moch worse performnaces on away games.Tonight against Olimpia they will have very hard task to stay undefeated.
Olimpia is in very good form recently,they beat U.Chille in Copa libertadores 3:0 and than Guarani away 1:2 and i expect another win for them and first at home this season.
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 PRO MAX 256GB space black gyönyörű KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 85% Fulldoboz!
- Intel Core I9 13900K - 24mag/32szál - Gari 2027.06.04. -ig - Eladó!
- Mini GT, INNO64 vegyes 1:64-esek
- Apple Iphone 14 Pro Max 256GB Space Black Független Akku 86%
- AMD Ryzen 7 9800X3D BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN7100 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB szivárvány / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! HP ZBook 15u G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I Radeon R7 I Cam I W11 I Garancia!
- Baofeng UV-5R Mini kézi amatőr rádió
- GAMER PC! i7-14700 / RTX 5080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

sztem mind a kétszer elverik a románokat. 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Én a Barca-Real után nem lepődök meg semmin, úgy néz ki ÚJPEST NYER... tegnap meg akartam rakni Debrecent azt hittem ilyen 3-0 lesz, és indulás óta 0-1.. de tudtam, hogy ezt a napot már ki kell bírni meccs nélkül. Ünnepek után újult erővel visszatérek